Siirry suoraan sisältöön

Järjestömessut esittelevät Turun alueen runsasta vapaaehtoistoimintaa 27.9.

(28.8.2018)

Messuilla on liki kolmekymmentä näytteilleasettajaa Turun seudun valikkoryhmän yli viidestäkymmenestä yhdistyksestä ja toimijasta. Mukana ovat myös Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen edustajat.

 

Järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan messut järjestetään Turussa Kauppakortteli Forumissa ja pääkirjastossa torstaina 27.9. klo 11–17. Messuilla voi tutustua yhdistysten, järjestöjen ja muiden tahojen tarjoamiin vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin, koulutuksiin ja muuhun toimintaan.

– Valikkolaisia yhdistää se, että teemme töitä vapaaehtoisten kanssa. Messujen tarkoituksena onkin tarjota kaikille kiinnostuneille tilaisuus tulla tutustumaan, millaista vapaaehtoistoimintaa Turun seudulla on tarjolla ja miten siihen pääsee mukaan, kertoo messutyöryhmän yhdyshenkilö Sami Heimo Lounais-Suomen – SYLI ry:stä.

Yhdistykset ovat esillä Forumissa klo 11–17, ja Turun pääkirjastossa on ohjelmaa klo 11–18. Pääkirjastossa esiintyvät klo 10–14 tangofinalistit 2018 Tino Ahlgren ja Pyry Hautamäki sekä tangoprinsessa 1996 Tutta Carpelan säestäjinään Katriina Rainio ja Timo Rautala. Musiikin lisäksi kuullaan kaksi puheenvuoroa klo 15 ja 17.30.

Messut ovat maksuttomat, ja ne järjestetään jo seitsemättä kertaa, tänä vuonna yhteistyössä Kauppakortteli Forumin ja Turun kaupungin kanssa.

 

Ilmoittaudu vapaaehtoisten koulutukseen 17.9. mennessä

Haluatko auttaa konkreettisesti, tehdä käsilläsi ja olla osa mukavaa porukkaamme? Osallistu vapaaehtoisten peruskoulutukseen ja tule mukaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen talkootoimintaan! Koulutus pidetään Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, Turku) lauantaina 29.9. Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet Facebook-tapahtumasta.

 

Lisätietoa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoiminnasta:

Lisätietoa messuista ja Turun seudun valikkoryhmästä:

  • Sami Heimo, toiminnanohjaaja, Lounais-Suomen – SYLI ry, Turun seudun valikkomessutyöryhmän yhdyshenkilö, 040 595 8542, sami.heimo@syliin.fi
  • Satu Järvenpää, Turun seudun valikkoryhmän puheenjohtaja, Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry,  045 775 00068, satu.jarvenpaa@kotikunnas.fi