Siirry suoraan sisältöön

Ladyt ja äijät, tervetuloa virkistyslomille

(23.3.2016)

Meri-Karinassa Turussa järjestetään sopeutumisvalmennuskurssien ohella kaikille avoimia virkistyslomia. Huhtikuussa hemmotellaan naisia ja miehiä omilla teemalomilla, jotka ovat samalla osa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen juhlavuoden ohjelmakattausta.

Naisten energinen hyvänolon viikonloppu ”Wellness weekend for ladies” 16.–17.4. tarjoaa hauskaa ja luovaa liikuntaa sekä koko kehoa ja mieltä lepuuttavaa rentoutusta. Tutustumme kevyesti mm. itämaisiin liikuntamuotoihin. Hinta 90 €/hlö (sis. majoituksen, ohjelman ja ruokailut). Mahdollista osallistua ainoastaan lauantain 16.4. ohjelmaan hintaan 60 €/hlö (sis. ohjelman ja ruokailut).

Huhtikuun viimeisenä torstaina 28.4. äijät saavat ikioman päivänsä. Äijäpäivän luennon aiheena on Seksuaalisuus voimavarana. Voi myös ammentaa tietoa syövästä ja sydänterveydestä sekä mittauttaa kolesterolit, verenpaineet, rasvaprosentit… Takaisin arkeen miehet saattelee nepalilainen äänimaljarentoutus. Hinta vain 10 €/hlö (sis. ohjelman ja ruokailut).

Voit tutustua virkistyslomien tarkempiin sisältöihin ja ilmoittautua mukaan osoitteessa www.merikarina.fi > virkistyslomat. Lisätiedustelut Meri-Karinan kurssitoimistosta: 02 2657 610 tai kurssi@lssy.fi

Huomioi hyvinvointisi ja lähde rohkeasti mukaan!