Siirry suoraan sisältöön

Neuvontapalveluja avataan lisää

(23.6.2020)

Salon neuvonta-asema palvelee rintaproteesiasiakkaita heinäkuussa kahtena päivänä ja Turun neuvonta-asema koko heinäkuun. Luomitarkastuksia jatketaan Turun asemalla heinäkuusta lähtien. Loimaan asema on vielä toistaiseksi kiinni.

Turun neuvonta-asema palvelee rintaproteesiasiakkaita ajanvarauksella kesä- ja heinäkuussa maanantaista perjantaihin ja Salon neuvonta-asema keskiviikkona 15.7. ja keskiviikkona 29.7.

Luomitarkastuksia jatketaan Turun neuvonta-asemalla 1.7. lähtien ajanvarauksella.

Lapset puheeksi -keskustelupalvelua jatketaan ajanvarauksella Turun neuvonta-asemalla 29.6. lähtien. Palvelu on tarkoitettu perheille, joita on kohdannut syöpä. Keskustelun ja sen pohjalta luotavan toimintasuunnitelman tarkoituksena on tukea lasta ja nuorta tämän eri kehitysvaiheissa ja ehkäistä mahdollisia ongelmia.

Vastaanottoaika rintaproteesikäyntejä, luomitarkastuksia sekä Lapset puheeksi -keskustelua varten varataan numerosta 02 2657 927. Ajanvaraus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–11.

Turun neuvonta-asema sijaitsee osoitteessa Seiskarinkatu 35 ja Salon neuvonta-asema osoitteessa Helsingintie 52.

Psykososiaalista tukea ja vertaistukihenkilöitä

Psykososiaalista tukea tarjotaan edelleen puhelimitse ja sähköpostitse. Perjantaihin 26.6. saakka psykososiaalista tukea antaa vastaava hoitaja numerossa 02 2657 609 tai sähköpostitse osoitteessa teija.kemppainen(at)lssy.fi. Maanantaista 29.6. lähtien tukea antaa erikoissairaanhoitaja numerossa 02 2657 649 ja sähköpostitse osoitteessa tiina.hvitfelt(at)lssy.fi.

Vertaistukihenkilövälitys palvelee numerossa 02 2657 619 tiistaina ja keskiviikkona klo 10–15. Vertaistukihenkilö on koulutettu tukihenkilö, jonka roolina on olla kokemusten jakaja, kuuntelija ja keskustelija. Koronavirustilanteen vuoksi kasvokkaistapaamiset eivät ole mahdollisia, mutta tuen antaminen järjestyy puhelimitse.

Lue lisää syöpäneuvonta-asemien neuvontapalveluista.