Siirry suoraan sisältöön

Nuorten tapaamiset käynnistyvät Meri-Karinassa 1.3.

(13.2.2018)

Kevään tapaamisten tarkoituksena on kerätä yhteen Sykerö-nuoria, tutustua, vaihtaa kokemuksia ja suunnitella mukavaa yhteistä toimintaa. Kokoontumiset ovat pääsääntöisesti Meri-Karinan ”pommarissa” arki-iltana klo 18–20 joka toinen viikko.

Vetäjinä toimivat syksyn mediakurssilta tuttu Ville Havukainen ja Maare Nordlund. Molemmat nuoret aikuiset ovat käyneet läpi rankat syöpähoidot ja olleet aiemmin mukana mm. Sylvan toiminnassa. Nyt Meri-Karinassa alkavaa nuorten toimintaa on ollut suunnittelemassa myös Sykerön toimikunnan jäsen Hanna Ronumäki. Ohjaajat kuulevat mielellään myös nuorten ajatuksia yhteisten kokoontumisten sisällöiksi.

Ensimmäisellä kokoontumiskerralla sovitaan seuraavista tapaamisista. Vanhemmat, varaattehan ensimmäisen kerran alusta aikaa vartin verran käytännön asioista sopimiseen. Viimeinen tapaaminen on viikolla 21, juuri ennen kuin koulut päättyvät ja kesäloma alkaa.

Ilmoittautumiset 27.2. mennessä osoitteeseen sykerö@lssy.fi. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että  Meri-Karinassa on arki-iltaisin myös muita käyttäjiä.

Kaikki yli 10-vuotiaat, tervetuloa mukaan!