Siirry suoraan sisältöön

Teatterikerho syöpää sairastaville lapsille – Ota mukaan uteliaisuutta ja avointa mieltä!

(5.12.2017)

Näyttelijä Alisa Salonen aloittaa Sykerön lapsille suunnatun teatterikerhon tammikuussa 2018. Kerho on suunnattu kaikille teatterista ja itsensä ilmaisusta kiinnostuneille yli 6-vuotiaille lapsille. Kerho sopii infektioriskissä oleville.

Leikillä ja näyttelemisellä on paljon yhtymäkohtia. Ilmaisun ja teatterin keinoin lapsi kehittää omaa persoonallisuuttaan ja itsetuntemustaan. Roolileikeissä lapset oppivat ottamaan toisensa huomioon, käyttämään uusia käsitteitä ja kehittämään ajattelukykyä sekä pääsemään peloistaan. Teatterikerhossa kaikki lapset ovat samanarvoisia ja kaikkien ideat arvokkaita. Kerhossa saa ja pitää epäonnistua,

mutta tärkeintä on leikkiä ja pitää hauskaa. Aiempaa kokemusta ei tarvitse.

Kerhossa leikitään tutustumis- ja lämmittelyleikkejä, luodaan roolihahmoja sekä improvisoidaan. Tämän lisäksi käytetään erilaisia tapoja ilmaisuun, kuten musiikkia, liikkumista ja piirtämistä. Kerhossa toimitaan paljon ryhmässä, jossa ohjaaja toimii mukana. Kevään aikana valmistetaan esitys ja/tai näytelmä, joka esitetään kevään lopussa.

Kerho pidetään parittomien viikkojen sunnuntaina (uinnin jälkeen) n. klo 14, Meri-Karinan hyvinvointikeskuksen Airisto-salissa. Kerho kestää tunnin. Ensimmäinen tunti on 7.1.2018. Ryhmiä perustetaan kaksi, jos ilmoittautumisia tulee tarpeeksi ja ikäjakauma on sopiva. Tässä tapauksessa vanhempien lasten ryhmän kerho pidetään parittomien viikkojen keskiviikkona Fight Back Empowering -salissa Linnankadulla (varmistuu myöhemmin).

Ilmoittautumiset Alisalle osoitteeseen asalonen87@gmail.com joulukuun loppuun mennessä. Ilmoittautumisessa tulee olla lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Tiedustelut ja kysymykset sähköpostiin tai puhelimitse 050 346 9885.