Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa Fuck Cancer -kahveille verkkoon!

(7.10.2020)

Fuck Cancer -kahvit on tarkoitettu noin 18–40-vuotiaille syövän sairastaneille ja syöpää sairastaville nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen. Kahveilla pääset tapaamaan muita saman kokeneita nuoria aikuisia sekä kuulemaan ja jakamaan kokemuksia. Kahvituksia vetävät yhdistyksen kaksi työntekijää ja vertaistukihenkilö. Keitä itsellesi kuppi kahvia tai teetä, avaa verkkoyhteys ja tule mukaan!

Syksyn tapaamiset järjestetään Teams-ohjelman välityksellä 20.10., 17.11. ja 15.12. klo 17.00–18.30. Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, eikä sinulla tarvitse olla Teams-ohjelmaa. Sinun ei myöskään tarvitse osallistua jokaiseen kahvitteluun ellet halua tule kahville, silloin kun sinulle parhaiten sopii! Koska kahvittelut järjestetään verkossa, mukaan voi tulla mistä päin Suomea tahansa. Alla on osallistumislinkki sekä ohjeita liittymiseen.

Osallistu seuraavaan, 20.10. pidettävään tapaamiseen alla olevasta linkistä:

Osallistu 20.10. pidettävään tapaamiseen

Linkit tuleviin tapaamisiin julkaistaan tällä sivulla sekä Sairastuneelle-sivulla noin viikkoa ennen kahvitusta.

Siirry Sairastuneelle-sivulle

Ohjeita liittymiseen

Liittyminen tietokoneella:

• Tapaamiseen kannattaa liittyä verkkoselaimen kautta. Tällöin voit itse kirjoittaa, millä nimellä tai nimimerkillä liityt tapaamiseen. Tapaamiseen ei kannata liittyä Teams-sovelluksella, koska muutoin sähköpostiosoite näkyy muille osallistujille.
• Jos liityt tapaamiseen jonkun toisen perheenjäsenen tietokoneella, varmista, että liityt tapaamiseen nimenomaan verkkoselaimella. Muutoin voit vahingossa liittyä esimerkiksi toisen henkilön Teams-tilillä.

Liittyminen kännykällä:

• Voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta maksuttoman Teams-sovelluksen. Liity tapaamiseen vieraana, jolloin sinun ei tarvite rekisteröityä tai kirjautua. Kirjoita oma etunimi tai nimimerkkisi sille varattuun kenttään.

Lisätietoja

  • Pia Ilves, pia.ilves@lssy.fi, 044 451 5655
  • Annamari Rivero, annamari.rivero@lssy.fi, 044 055 1583

Fuck Cancer -kahvit ovat Fuck Cancer -brändin alaista, Sylva ry:n koordinoimaa valtakunnallista toimintaa syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten ja heidän läheistensä hyväksi.