Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa Painonhallinnan polku -iltaan

Painonhallinnasta on hyötyä syövän ehkäisyssä. Painonhallinnan polulta löydät kunnon annoksen inspiraatiota liikkumiseen, syömiseen ja hyvinvointiin! Tapahtumassa ravintoloitsija Kari ”Kape” Aihinen kertoo terveellisestä ruokavaliosta ja entinen kehonrakentaja Ritva ”Kike” Elomaa liikunnan merkityksestä. Tervetuloa inspiroitumaan Meri-Karinan hyvinvointikeskukseen maanantaina 29.5.

Pääset myös itse osallistumaan, sillä polun varrella on tarjolla erilaisia liikuntamaistiaisia: ilottele tanssi-liiketerapiatreeneissä, kokeile vastuskuminauhaharjoitetta, treenaa kuntosalilla opastetusti tai huolla kehoa FasciaMethod-harjoituksessa! Voit myös mittauttaa puristusvoimasi ja kehonkoostumuksesi. Nappaa polun varrelta ruokamaistiaiseksi Meri-Karinan ravintolan wrap ja smoothie, Roberts Berrien marjajuomia ja Raision välipalakeksejä ja -juomia.

Tutustu Lounais-Suomen Syöpäyhdistykseen, Turun kaupungin liikuntapalveluihin ja Turun ammattikorkeakoulun liikunta- ja toimintakykylaboratorioon sekä nauti Turun Urheiluliiton Vanhojen voimistelijoiden ryhmän huikeasta liikuntaesityksestä!

Tapahtumaa juontaa Tutta Carpelan!

Tapahtuma järjestetään Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa maanantaina 29.5. klo 17–20. Ilta on maksuton ja kaikille avoin. Ei ilmoittautumista.

Meri-Karinan hyvinvointikeskus sijaitsee Turun Hirvensalossa, osoitteessa Seiskarinkatu 35. Pääset Meri-Karinaan bussilla numero 54. Meri-Karinan vieressä on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja, mikäli tulet paikalle autolla.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Turun yliopistollinen keskussairaala ja Läntinen Syöpäkeskus. Kehonkoostumusmittauksesta vastaa Forever Turku ja puristusvoimamittauksesta Turun Kuntokolmio.