Siirry suoraan sisältöön

Vesijumppa on tehokasta – ilmoittaudu loppukaudelle

(26.10.2023)

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita Turun Seudun Nivelyhdistyksen allasjumppiin edulliseen jäsenhintaan. Ilmoittaudu mukaan!

Turun Seudun Nivelyhdistys järjestää Turun kylpylähotelli Caribiassa allasjumpan keskiviikkoisin kello 19.00–19.45. Jumpat ovat käynnistyneet jo syyskuussa, mutta ryhmässä on hyvin tilaa yhdistyksen jäsenille.

Jumppiin ei voi osallistua kertamaksulla, vaan osallistumismaksu maksetaan koko kaudeksi jäljellä olevien kertojen mukaan. Ilmoittautuessasi mukaan kesken kauden maksat vain jäljellä olevista jumppakerroista. Kauden viimeinen kerta on keskiviikkona 13.12. Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole jumppaa.

Tehokas tapa liikkua

Vesijumppa on tehokas liikuntalaji. Vedessä liikkuessa hapenkulutus on suurempaa kuin maalla, jolloin syke nousee reippaasti. Veden vastus myös pakottaa käyttämään lihaksia tehokkaasti, jolloin lihasvoima parantuu. Vesijumppa kehittää myös koordinaatiota, vähentää lihasjännitystä sekä vahvistaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Vesijumpan hyvä puoli on myös se, että sen tehoa on helppo säädellä oman kunnon ja jaksamisen mukaan.

Huomioithan, että kylpylä ei ole esteetön. Kylpylän vastaanottoon kuljetaan pääsisäänkäynnistä portaita pitkin. Vesijumppa järjestetään kuntouintialtaassa, joka sijaitsee kylpylän toisessa kerroksessa. Altaalle ei ole pääsyä hissillä.

Vesijumppiin ilmoittaudutaan joko sähköpostitse toimisto@nivelposti.fi tai puhelimitse 040 351 3833. Lisätietoja vesijumpista kerrotaan Turun Seudun Nivelyhdistyksen verkkosivulla www.nivelposti.fi/allasjumppa.