Liity jäseneksi

Liittymällä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäseneksi olet oikeutettu moniin etuihin.

Voit liittyä jäseneksemme täyttämällä verkkolomakkeen tai ottamalla yhteyttä jäsentoimistoomme. Liityttyäsi jäseneksi saat postitse jäsenkortin, laskun sekä ajankohtaiset julkaisumme.

Täytä verkkolomake

Siirry täyttämään verkkolomake

Liittymislomake aukeaa omaan ikkunaan. Osoiterivillä näkyy palveluntarjoajamme osoite secure.jaicom.com.

Tutustu tietosuojaselosteeseen

Ota yhteyttä jäsentoimistoon

Palvelemme Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, Turku) puhelimitse 044 451 5565 ja sähköpostitse jasentoimisto@lssy.fi. Jäsentoimisto on lisäksi avoinna keskiviikkoisin klo 9.00–15.00 osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 30, Turku.

Huom! Jäsentoimisto on suljettu perjantaisin 2.9. saakka.

Jäsenmaksut vuonna 2022

• Henkilöjäsenet (potilas- ja kannatusjäsenet) 22 €
  • Perhejäsenyys (lapsisyöpäpotilasperheet, kattaa vanhemmat ja samassa taloudessa asuvat perheen lapset) 32 €
  • Yhteisöjäsenmaksu 50 €
  • Kuntajäsenmaksu 0,025 € / kunnan as

Tutustu jäsenetuihin

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenenä saat muun muassa alennusta jäsenliikkeistä sekä yksityisiltä lääkäriasemilta.

Lue lisää jäseneduista