Siirry suoraan sisältöön

Liity jäseneksi

Liittymällä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäseneksi olet oikeutettu moniin etuihin. Saat esimerkiksi alennusta yksityisiltä lääkäriasemilta sekä lukuisista jäsenliikkeistä.

Voit liittyä jäseneksemme täyttämällä verkkolomakkeen tai ottamalla yhteyttä jäsentoimistoon. Liittyessäsi jäseneksi joulukuun aikana olet vapautettu maksamasta vuoden 2023 jäsenmaksua. Saat käyttöösi jäsenkorttimme, joka on voimassa helmikuun 2024 loppuun saakka, ja sen myötä kaikki jäsenetumme. Vuoden 2024 jäsenmaksulasku sekä Oma Loki -lehti lähetetään sinulle postitse viikolla 7/2024.

Huomaathan kuitenkin, että emme maksa syöpään sairastuneille tarkoitettua taloudellista tukea ennen kuin jäsenmaksu on maksettu. Mikäli haluat hakea alkuavustusta tai hoitopäiväkorvausta ennen 29.2.2024, sinun tulee maksaa myös vuoden 2023 jäsenmaksu, jonka voit suorittaa esimerkiksi verkkomaksuna oheisen verkkolomakkeen kautta.

Verkkolomake

Siirry täyttämään verkkolomake

Jäsenmaksut

Vuonna 2023:

  • Henkilöjäsenet (potilas- ja kannatusjäsenet) 25 €
  • Perhejäsenyys (lapsisyöpäpotilasperheet. Kattaa vanhemmat ja samassa taloudessa asuvat perheen lapset) 32 €
  • Yhteisöjäsenmaksu 50 €

Jäsenmaksukausi on 1.3.–28.2.

Jäsenedut

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenenä saat muun muassa alennusta jäsenliikkeistä sekä yksityisiltä lääkäriasemilta.

Lue lisää jäseneduista

Yhteystiedot

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35, 20900 Turku
044 451 5565, jasentoimisto@lssy.fi
Jäsentoimisto avoinna ma–to klo 9.00–16.00

Liity jäseneksi

Syöpäjärjestöjen jäsenet Annuli, Johanna, Pernilla ja Mauno kertovat videolla, miksi jäsenyys syöpäyhdistyksessä kannattaa ja on merkityksellistä. Liity sinäkin Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäseneksi ja saat tietoa, tukea ja erilaisia etuja!

Tietosuojaseloste

Tutustu tietosuojaselosteeseen