Liity jäseneksi

Liittymällä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäseneksi olet oikeutettu moniin etuihin.

Voit liittyä jäseneksemme täyttämällä verkkolomakkeen tai ottamalla yhteyttä jäsentoimistoomme. Liityttyäsi jäseneksi saat postitse jäsenkortin, laskun sekä ajankohtaiset julkaisumme. Jäsenlasku ja -kortti vuodelle 2021 lähetetään Oma Loki -lehden mukana postitse helmikuun toisella viikolla.

Täytä verkkolomake

Siirry täyttämään verkkolomake

Liittymislomake aukeaa omaan ikkunaan. Osoiterivillä näkyy palveluntarjoajamme osoite secure.jaicom.com.

Tutustu tietosuojaselosteeseen (pdf)

Ota yhteyttä jäsentoimistoon

Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse maanantaista torstaihin klo 9.0016.30 numerossa 044 451 5565 ja osoitteessa matkari@lssy.fi.

Jäsenmaksut vuonna 2021

• Henkilöjäsenet (potilas- ja kannatusjäsenet) 22 €
  • Perhejäsenyys (lapsisyöpäpotilasperheet, kattaa vanhemmat ja samassa taloudessa asuvat perheen lapset) 32 €
  • Yhteisöjäsenmaksu 50 €
  • Kuntajäsenmaksu 0,025 € / kunnan as

Tutustu jäsenetuihin

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenenä saat muun muassa alennusta jäsenliikkeistä sekä yksityisiltä lääkäriasemilta.

Lue lisää jäseneduista