Liity jäseneksi

Liittymällä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäseneksi olet oikeutettu moniin etuihin.

Voit liittyä jäseneksemme täyttämällä verkkolomakkeen tai ottamalla yhteyttä jäsentoimistoomme. Jäsenmaksukausi on 1.3.–28.2. Postitamme ensi helmikuun alussa vuoden 2023 jäsenlaskun ja -kortin sekä Oma Loki -jäsenlehden.

Täytä verkkolomake

Siirry täyttämään verkkolomake

Liittymislomake aukeaa omaan ikkunaan. Osoiterivillä näkyy palveluntarjoajamme osoite secure.jaicom.com.

Tutustu tietosuojaselosteeseen

Ota yhteyttä jäsentoimistoon

Palvelemme maanantaista torstaihin Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, Turku) puhelimitse 044 451 5565 ja sähköpostitse jasentoimisto@lssy.fi. Jäsentoimisto on lisäksi avoinna keskiviikkoisin klo 9.00–15.00 osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 30, Turku. Perjantaisin toimisto on suljettu.

Jäsenmaksut vuonna 2022

• Henkilöjäsenet (potilas- ja kannatusjäsenet) 22 €
  • Perhejäsenyys (lapsisyöpäpotilasperheet, kattaa vanhemmat ja samassa taloudessa asuvat perheen lapset) 32 €
  • Yhteisöjäsenmaksu 50 €
  • Kuntajäsenmaksu 0,025 € / kunnan as

Tutustu jäsenetuihin

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenenä saat muun muassa alennusta jäsenliikkeistä sekä yksityisiltä lääkäriasemilta.

Lue lisää jäseneduista