Muutoksia jäsentietoihin

Voit ilmoittaa jäsentietojesi muutoksista kätevästi täyttämällä verkkolomakkeen.

Voit ilmoittaa jäsenyyteesi liittyvistä muutoksista alla olevalla lomakkeella. Emme valitettavasti saa automaattisesti tietoja henkilötietomuutoksista. Huomioithan myös, että täyttämiesi tietojen perusteella ylläpidetään yhdistyksen yleistä jäsenrekisteriä. Suoramaksua ja e-laskua koskevat sopimukset ja niiden muutokset ovat asiakkaan ja pankin välisiä.

Voit tehdä muutoksia jäsentietoihisi verkkolomakkeen ohella myös ottamalla meihin yhteyttä. Toimistomme (Itäinen Pitkäkatu 30, Turku) on avoinna torstaisin klo 9.00–16.00. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 9.00–16.00 numerossa 044 451 5565 ja osoitteessa matkari@lssy.fi.

Tutustu tietosuojaselosteeseen (pdf)