Muutoksia jäsentietoihin

Voit ilmoittaa jäsentietojesi muutoksista kätevästi täyttämällä verkkolomakkeen.

Voit ilmoittaa jäsenyyteesi liittyvistä muutoksista oheisella lomakkeella. Huomaathan, että täyttämiesi tietojen perusteella ylläpidetään yhdistyksen yleistä jäsenrekisteriä. Potilaskerhot ja paikallisosastot ylläpitävät omia tiedotus-/postituslistoja, joihin voi tehdä muutokset heitä koskevilla verkkosivuilla.

Huomioithan myös, että yhdistys ei ole viranomaistaho, joten emme saa automaattisesti tietoja henkilötietomuutoksista. Suoramaksua ja e-laskua koskevat sopimukset ja niiden muutokset ovat asiakkaan ja pankin välisiä.

Voit tehdä muutokset jäsenrekisteriin myös vierailemalla jäsentoimistossamme tai ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Jäsentoimisto
Itäinen Pitkäkatu 30, 20700 Turku