Muutoksia jäsentietoihin

Voit ilmoittaa jäsentietojesi muutoksista kätevästi täyttämällä verkkolomakkeen.

Voit ilmoittaa jäsenyyteesi liittyvistä muutoksista oheisella lomakkeella. Huomaathan, että täyttämiesi tietojen perusteella ylläpidetään yhdistyksen yleistä jäsenrekisteriä. Potilaskerhot ja paikallisosastot ylläpitävät omia tiedotus-/postituslistoja, joihin voi tehdä muutokset heitä koskevilla verkkosivuilla.

Huomioithan myös, että yhdistys ei ole viranomaistaho, joten emme saa automaattisesti tietoja henkilötietomuutoksista. Suoramaksua ja e-laskua koskevat sopimukset ja niiden muutokset ovat asiakkaan ja pankin välisiä.

Yleisen koronavirusepidemian vuoksi jäsentoimistomme on toistaiseksi suljettu. Voit tehdä muutoksia jäsentietoihisi verkkolomakkeen ohella myös ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse 02 2657 913.