Siirry suoraan sisältöön

Julkaisut

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys toimittaa kahta julkaisua, joista toinen on Loki-lehti ja toinen Oma Loki -lehti. Molemmat julkaisut välittävät luotettavaa ja ajankohtaista tietoa syöpätautien ehkäisystä, hoidosta ja tutkimuksesta.

Loki-lehti

Vuosittain lokakuussa julkaistavassa Loki-lehdessä kerrotaan luotettavasti syövän ehkäisystä, hoidosta ja kuntoutuksesta sekä tutkimuksesta. Lehti jaetaan ilmaisjakeluna Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen koko toiminta-alueelle sekä yhdistyksen sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille valtakunnallisesti. Lehden painosmäärä on noin 210 000 kappaletta. Lehti ilmestyy myös digitaalisena näköisversiona.

Siirry vuoden 2023 näköislehteen
Siirry lehtiarkistoon

Kuvassa on vuoden 2023 Loki-lehden kansi.

 

Oma Loki -lehti

Vuosittain helmikuussa julkaistava Oma Loki -lehti on Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenten oma jäsenlehti. Lehden mukana myös toimitetaan jäsenmaksulasku sekä jäsenkortti sekä esitellään yhdistyksen matkakerhon koti- ja ulkomaan matkakohteet. Lehti postitetaan yhdistyksen jäsenille sekä jaetaan yhdistyksen sidosryhmille ja yhteiskumppaneille alueellisesti. Lehden painosmäärä on noin 28 000 kappaletta. Lehti ilmestyy myös digitaalisena näköisversiona.

Seuraava numero ilmestyy helmikuussa 2024. Haluaisitko ilmoittaa lehdessä?

Tutustu mediakorttiin.

Siirry vuoden 2023 näköislehteen
Siirry lehtiarkistoon

Kuvassa on vuoden 2023 Oma Loki -lehden kansi

Ilmoitusmyynti

Sirpa Koskinen
0400 535 764
matkahorisontti@gmail.com

Tutustu mediakorttiin (pdf)