Siirry suoraan sisältöön

Julkaisut

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys toimittaa kahta julkaisua, joista toinen on Loki-lehti ja toinen Oma Loki -lehti. Molemmat julkaisut välittävät luotettavaa ja ajankohtaista tietoa syöpätautien ehkäisystä, hoidosta ja tutkimuksesta.

Loki-lehti

Vuosittain lokakuussa julkaistavassa Loki-lehdessä kerrotaan luotettavasti syövän ehkäisystä, hoidosta ja kuntoutuksesta sekä tutkimuksesta. Lehti jaetaan ilmaisjakeluna Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen koko toiminta-alueelle sekä yhdistyksen sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille valtakunnallisesti. Lehden painosmäärä on noin 210 000 kappaletta. Lehti ilmestyy myös digitaalisena näköisversiona.

Siirry vuoden 2022 näköislehteen
Siirry lehtiarkistoon

Kuvassa on vuoden 2022 Loki-lehden kansi

 

Oma Loki -lehti

Vuosittain helmikuussa julkaistava Oma Loki -lehti on Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenten oma jäsenlehti. Lehden mukana myös toimitetaan jäsenmaksulasku sekä jäsenkortti sekä esitellään yhdistyksen matkakerhon koti- ja ulkomaan matkakohteet. Lehti postitetaan yhdistyksen jäsenille sekä jaetaan yhdistyksen sidosryhmille ja yhteiskumppaneille alueellisesti. Lehden painosmäärä on noin 27 000 kappaletta. Lehti ilmestyy myös digitaalisena näköisversiona.

Siirry vuoden 2023 näköislehteen
Siirry lehtiarkistoon

Kuvassa on vuoden 2023 Oma Loki -lehden kansi

Ilmoitusmyynti

Sirpa Koskinen
0400 535 764
matkahorisontti@gmail.com