Kesäduuni OP:n piikkiin

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin 2021 -kampanjassa, jonka avulla tuetaan nuorten työllistymistä. Kampanjassa OP Turun Seutu lahjoittaa kampanjassa mukana oleville yhdistyksille nuoren palkan. Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä muista työnantajavelvoitteista.

OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita.

Valtakunnallisesti Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla työllistetään tuhansia nuoria yleishyödyllisissä yhdistyksissä ympäri Suomen. Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa.

Lue lisää kampanjasta OP Turun Seudun verkkosivulta