Virkistyslomat ja hyvinvointitapahtumat

Meri-Karinassa järjestetään energiaa antavia virkistyslomia sekä hyvinvointitapahtumia, joita ovat Äijäpäivä sekä Wellness Weekend for Ladies -tapahtuma. Lisäksi Meri-Karinassa pidetään viikoittain Hyvän olon tunteja.

Virkistyslomat

Kevään virkistysloma (18.–22.5.2020) on siirretty koronavirustilanteen vuoksi pidettäväksi 14.–18.12.2020. Hae mukaan joulukuussa pidettävälle virkistyslomalle.

Tule nauttimaan monipuolisesta ja virkistävästä lomasta! Lomaohjelma sisältää muun muassa ohjattua liikuntaa, luovaa toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Lisäksi kuntosali ja allasosasto ovat käytettävissä.

14.–18.12.2020

Hinta

Majoittuminen yhden hengen huoneessa kustantaa 275 euroa ja kahden hengen huoneessa 235 euroa/henkilö. Hintaan sisältyy ohjelma, ruokailut ja majoitus.

Hakeminen

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus / Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku). Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta.

Äijäpäivät

Kevään Äijäpäivä (23.4.2020) on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 17.9.2020. Katso syyskuun tapahtuman ohjelma alta ja hae mukaan!

Äijäpäivässä pidetään huolta kunnosta, syödään hyvin ja saunotaan kunnon löylyissä. Tule yksin, kaverin kanssa tai porukalla! Hinta 25 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelma, aamupala ja lounas sekä iltapäiväkahvi. Maksu suoritetaan Meri-Karinan infoon tapahtumaan saavuttaessa (käteinen tai pankkikortti). Tapahtuma on kaikille avoin.

17.9.2020

8.00–9.15 Aamupala
9.30–10.30 Kuntopiiri/Esko Hirvinen
10.30–11.30 Äijäjumppa/Mia Kuusisto
11.30–13.30 Lounas
14.00–15.00 Pilates/Katriina Kontu
15.30 Kahvia ja pullaa

Sauna- ja allasosasto käytettävissä klo 8.00–15.30

Wellness Weekend for Ladies

Kevään Wellness Weekend for Ladies -tapahtuma (25.–26.4.2020) on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 14.–15.11.2020. Katso marraskuun tapahtuman ohjelma alta ja hae mukaan!

Tule hakemaan hyvää oloa arkeen naisten energiseltä hyvinvointiviikonlopulta, joka tarjoaa rentoutusta sekä liikuntaa moneen makuun. Viikonlopun hinta on 120 €/hlö ja siihen sisältyy majoitus, ohjelma ja ruokailut. Lauantain tai sunnuntain ohjelma ja ruokailut 60 €/hlö. Maksu suoritetaan Meri-Karinan infoon tapahtumaan saavuttaessa (käteinen tai pankkikortti). Tapahtuma on kaikille avoin.

14.–15.11.2020

Lauantai 14.11.
8.00–9.30 Aamupala ja majoittuminen
10.00–11.00 Lavis/Riitta Lindroos
11.30–12.30 Kevytlounas
13.30–14.15 Body for Life/Helena Nuyttens
15.00–15.30 Välipala
16.30–17.30 Kehontuntemusharjoittelu/Sirpa Ahola
17.30–18.30 Päivällinen
19.00–21.30 Sauna ja uinti

Sunnuntai 15.11.
8.00–9.30 Aamupala
10.00–11.00 Wellness Mix/Mia Kuusisto
11.30–12.30 Keppi- ja vastuskuminauhajumppa/Esko Hirvinen
12.30–13.30 Lounas
13.30–14.30 Äänimaljarentoutus/Teija Kemppainen
Sauna lämpimänä klo 8–15

Liikuntalajien kuvauket

Lavis-lavatanssijumppa
Lavis on helppoa, hauskaa ja tehokasta liikuntaa. Tunnilla tanssitaan muun muassa salsaa, foksia, rokkia, rumbaa, humppaa, valssia, buggia, jenkkaa, polkkaa ja tangoa itsenäisesti. Mukaan tarvitset vain sisälenkkarit ja jumppavaatteet sekä vesipullon.

Body for Life
Body for Life on sykettä kohottava kuntotunti. Helppoa askellusta, ei hyppyjä. Pääasia on, että nautimme liikkumisesta! Tunti tehdään pääosin seisten. Lopussa on lyhyt lihaskunto-osio matolla.

Kehontuntemusharjoittelu
Harjoittelussa tutustutaan rauhallisesti erilaisiin kehontuntemusta lisääviin harjoitteisiin. Niitä tehdään selinmakuulla, istuen, seisten tai kävellen. Keskeistä on hyväksyvä ja lempeä suhtautuminen omaan kehoon ja sen tuntemuksiin. Harjoittelussa etsitään luonnollista yhteyttä vapaan hengityksen, tasapainon ja tietoisen läsnäolon välille. Pitkähihaiset ja -lahkeiset, joustavat vaatteet ja lämpimät sukat mukaan. Harjoittelemme sukkasillaan.

Wellness Mix
Kokonaisvaltaista hyvinointia edistävässä Wellness Mix -tunnissa on vaikutteita joogasta, pilateksesta ja mindfulness-harjoituksista. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään erilaisia venytys-, rentoutus-, meditaatio- ja hengitysharjoituksia. Monipuolinen tunti sisältää kehonhuoltoa, ja se on myös erinomainen stressinpoistaja.

Keppi- ja vastuskuminauhajumppa
Tunnilla tehdään harjoitteita jumppakepillä ja vastuskuminauhalla. Jumppakepin avulla tehdään liikkuvuusharjoitteita ja vastuskuminauhalla laitetaan lihakset töihin. Helppoa ja monipuolista liikuntaa, joka sopii kaikille!

Äänimaljarentoutus
Nepalilaiset äänimaljat johdattelevat kehon ja mielen syvärentoutukseen. Tunti poistaa jännitystä sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Puethan päälle lämpimät, joustavat vaatteet sekä villasukat.

Hyvän olon tunnit

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa järjestetään myös hyvän olon tunteja, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutusta ja virkistystä sekä liikunnan iloa.

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksen uima-allas. Avaa kuva isompana.