Virkistyslomat ja hyvinvointitapahtumat

Meri-Karinassa järjestetään sopeutumisvalmennuskurssien ohella energiaa antavia virkistyslomia sekä hyvinvointitapahtumia, kuten Äijäpäivä sekä Wellness Weekend for Ladies -tapahtuma. Lisäksi Meri-Karinassa pidetään viikoittain Hyvän olon tunteja.

Virkistyslomat

Tule nauttimaan monipuolisesta ja virkistävästä lomasta! Lomaohjelma sisältää muun muassa ohjattua liikuntaa, luovaa toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Lisäksi kuntosali ja allasosasto ovat käytettävissä.

AJANKOHTA

18.–22.5.2020

HINTA

Majoittuminen yhden hengen huoneessa kustantaa 275 euroa ja kahden hengen huoneessa 235 euroa/henkilö. Hintaan sisältyy ohjelma, ruokailut ja majoitus.

HAKEMINEN

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus / Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku). Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta. Meri-Karinan ruoka- ja majoituspalveluita koskevat ehdot varausmuutoksiin ja varauksen peruutukseen.

 

MERI-KARINA

Turun Hirvensalossa sijaitseva Meri-Karinan hyvinvointikeskus tarjoaa täydelliset virkistäytymis- ja rentoutumismahdollisuudet. Hyvinvointikeskus sijaitsee luonnon keskellä, aivan meren äärellä. Meri-Karinassa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta rauhasta keskellä idyllisten pelto- ja metsämaisemien.

Meri-Karinaan on helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Pihalla on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Lue lisää täältä.

Äijäpäivät

Äijäpäivässä pidetään huolta kunnosta, syödään hyvin ja saunotaan kunnon löylyissä. Tule yksin, kaverin kanssa tai porukalla! Hinta 25 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelma, aamupala ja lounas sekä iltapäiväkahvi. Maksu suoritetaan tapahtumaan tultaessa. Tapahtuma on kaikille avoin. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

SEURAAVAT ÄIJÄPÄIVÄT

23.4.2020
17.9.2020

HAKEMINEN

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus / Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku).
Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta.

Wellness Weekend for Ladies

Tule hakemaan hyvää oloa arkeen naisten energiseltä hyvinvointiviikonlopulta, joka tarjoaa rentoutusta sekä liikuntaa moneen makuun. Viikonlopun hinta on 120 €/hlö ja siihen sisältyy majoitus, ohjelma ja ruokailut. Lauantain tai sunnuntain ohjelma ja ruokailut 60 €/hlö. Maksu suoritetaan tapahtumaan tultaessa. Tapahtuma on kaikille avoin. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

SEURAAVAT WELLNESSIT

25.–26.4.2020
14.–15.11.2020

HAKEMINEN

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus / Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku).
Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta.

Hyvän olon tunnit

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa järjestetään myös hyvän olon tunteja, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutusta ja virkistystä sekä liikunnan iloa. Lajeina ovat nia, mindful body, lavis-lavatanssijumppa, joogavenyttely sekä äänimaljarentous. Lue lisää ja tule mukaan!

Lisätiedot