Herrankukkaro 9.6.2021

Herrankukkaro on Turun saaristossa, Rymättylässä, sijaitseva vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

Matkaohjelma

Kokoontuminen klo 9.45 Vaakahuoneen Paviljongin edessä, osoitteessa Linnankatu 40. Höyrylaiva S/S Ukkopekka lähtee kohti Naantalia klo 10.00. Laivalla nautitaan kahvit. Opastettu kävelykierros vanhassakaupungissa laivan saavuttua Naantaliin klo 12.00. Kävelykierroksen jälkeen bussikuljetus Rymättylään Herrankukkaroon, jossa tutustumista kohteeseen ja lounastarjoilu. Paluumatkalla poiketaan Rymättylän Röölässä vanhassa Myllymuseossa ja Silliperinnemuseo Dikselissä. Turun linja-autoasemalle saavutaan noin klo 16.00.

Matkan hinta:

• jäsenet 95 €