Siirry suoraan sisältöön

Aurinkoagentti-koulutukset

Aurinkoagentti-toiminnassa järjestetään koulutusta varhaiskasvatuksen ammattilaisille. Koulutusten tarkoituksena on lisätä lasten parissa toimivien ammattilaisten tietoisuutta auringon riskeistä ja opettaa heitä huolehtimaan lasten aurinkosuojauksesta oikealla tavalla.

Varhaiskasvatuksen henkilöstö on avainasemassa lasten aurinkorasvauksen toteuttamisessa ja aurinkotiedon eteenpäin viemisessä. Auringon UV-säteily on vaarallista erityisesti lapsen herkälle iholle. Useissa päiväkodeissa on kuitenkin haasteita lasten aurinkorasvauksessa päivähoidon aikana. Lisäksi monilla piha-alueilla ei ole varjopaikkoja ulkoilun ajaksi

Aurinkoagentti-koulutus on suunnattu Lounais-Suomen alueen varhaiskasvatuksen ammattilaisille. Tarkoituksena on lisätä ammattilaisten tietoutta auringon riskeistä ja auringolta suojautumisesta. Koulutukseen osallistujat saavat ajankohtaista tietoa turvallisesta aurinkokäyttäytymisestä ja osaamisen ohjata Aurinkoagentti-toimintaa lapsiryhmille. Koulutus on maksuton.

Koronavirustilanteesta johtuen koulutustilaisuudet järjestetään etänä Teams-ohjelman välityksellä viikolla 9 seuraavasti:

  • tiistaina 2.3.2021 klo 9–10
  • keskiviikkona 3.3.2021 klo 18–19
  • perjantaina 5.3.2021 klo 12.30–13.30

Varhaiskasvatuksen ammattilaiset voivat valita heille sopivan koulutusajan yllä olevista vaihtoehdoista ja ilmoittautua koulutukseen viimeistään 22.2.2021 alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu koulutukseen

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on mahdollisuus tilata maksutta Aurinkoagenttien materiaalia omaan toimipisteeseensä.

Lisätietoa Aurinkoagentti-toiminnasta: www.aurinkoagentti.fi

Aurinkoagentti-toimintaa sponsoroi Orion.

Lisätiedot:
pia.ilves@lssy.fi, 044 451 5655
jenni.vaskelainen@lssy.fi, 044 451 5553