Anne Mattilan joulukonsertti Turun Mikaelinkirkossa

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää Anne Mattilan konsertoiman lämminhenkisen joulukonsertin Turun Mikaelinkirkossa tiistaina 3.12.2019 klo 19. Konsertista saatava tuotto ohjautuu syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä elämänlaadun parantamiseen.

Joulumyyjäiset

Suomen suurimmat joulumyyjäiset täyttävät Turun Messukeskuksen lauantaina 14.12. klo 11–16. Suomen suurimmat joulumyyjäiset järjestetään tänä vuonna jo 29. kerran. Tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen tuhansia asiakkaita ja satoja myyjiä. Tule aistimaan aitoa joulun tunnelmaa!

Lahjoitukset ja keräykset

Lahjoittamalla teet hyvää ja autat meitä auttamaan. Voit halutessasi kohdentaa lahjoitusvarat tiettyyn toimintaan merkitsemällä toiveen viestikenttään.

Hyväntekeväisyystilaisuudet

Haluaisitko toimia yhteistyökumppaninamme hyväntekeväisyystilaisuuksissa tai järjestää hyväntekeväisyystilaisuuden, jonka kohteena on Lounais-Suomen Syöpäyhdistys?

Yritysyhteistyö

Kiinnostaako yhteistyö järjestön kanssa, joka vaikuttamis- ja edunvalvontatyön myötä on kehittynyt syöpäpotilaiden ja heidän ongelmiensa asiantuntijaksi, arjen tukiverkostoksi ja yhteisöllisyyden areenaksi?

Vapaaehtoistoiminta

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys tarjoaa vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille monenlaisia toimintamahdollisuuksia. Vapaaehtoistoimintaan voi osallistua oman aikataulun ja voimavarojen mukaan.

Apurahat

Lounaissuomalaiset Syöpärahastot myöntävät apurahoja tieteelliseen tutkimustyöhön sekä kansainväliseen jatko-opiskeluun. Apurahojen myöntämisessä etusijalla ovat väitöskirjojen tekijät ja nuoret väitelleet syöpätutkijat.