Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumista ja yleisötilaisuuksista.

Arjen ystävä -toiminta

Haluaisitko ryhtyä Arjen ystäväksi syöpää sairastavalle? Arjen ystävä voi lähteä potilaan mukaan esimerkiksi lenkkipolulle, kahville tai teatteriin. Arjen ystävä ei itse välttämättä ole sairastanut syöpää. Ilmoita kiinnostuksestasi kouluttautua Arjen ystäväksi.

Lue lisää Arjen ystävistä.

Takaisin elämään -vertaisryhmät

Paluu tavalliseen elämään syöpähoitojen päätyttyä ei välttämättä ole yksinkertaista. Ilmoittaudu mukaan vertaistukiryhmään, jossa jaetaan kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmää ohjaa vaativan erityistason psykoterapeutti Florence Schmitt.

Lue lisää vertaistukiryhmistä.

Lisää tapahtumia

Lisää tapahtumia löydät täältä.

 

Kurssit ja muu toistuva toiminta

Kurssit syöpää sairastaville

Tarjolla on maksuttomia kursseja kaikenikäisille syöpää sairastaville ja heidän läheisilleen. Kursseilta saat tietoa syöpähoidoista, vertaistukea ja näköaloja elämään syövän kanssa ja sen jälkeen. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina.

Lue lisää kursseista.

Fuck Cancer -kahvit

Vertaistukikahvit pidetään Turun keskustassa sijaitsevassa kahvilassa kerran kuukaudessa. Kahvit on tarkoitettu syöpää sairastaville ja syövän sairastaneille noin 18–40-vuotiaille nuorille aikuisille. Mukana on myös yhdistyksen ammattilainen sekä vertaistukihenkilö.

Lue lisää Fuck Cancer -kahveista.

Etäliikuntatuokiot

Maksuttomat ja ohjatut etäliikuntatuokiot järjestetään joko Teamsissä tai Zoomissa tai ne ovat katsottavissa YouTubessa. Tarjolla on lihasvoimaharjoittelua, lymfajumppaa, liikkuvuusharjoittelua sekä rentoutusta.

Lue lisää etäliikunnasta.

Kuntosalivuorot

Syöpää sairastavien maksuton kuntosalivuoro Meri-Karinassa omatoimiseen harjoitteluun maanantaisin klo 7–8, keskiviikkoisin klo 18.30–20.30 ja lauantaisin klo 8–11. Ilmoittaudu saapuessasi Meri-Karinan infoon.

Lue lisää kuntosalivuoroista.

Kurssit omaishoitajille

Omaishoitajan ja hänen läheisensä tueksi ja virkistykseksi järjestettävän kuntoutuksen tavoitteena on tukea omaishoitajan elämäntilanteen hallintaa sekä tarjota apua omaishoitajuudesta aiheutuvien haasteiden ymmärtämiseen ja niistä selviytymiseen. Tärkeänä osana kuntoutusta on vertaistuki.

Lue lisää kursseista.

Lisää tapahtumia

Lisää tapahtumia löydät täältä.

 

Seuraa yhdistystä sosiaalisessa mediassa

Löydät Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen seuraavista kanavista:

  • Facebook: Lounaissuomalaiset Syöpäjärjestöt
  • Instagram: @lssyopajarjestot
  • YouTube: Lounais-Suomen Syöpäyhdistys