Joulumyyjäiset

Suomen suurimmat joulumyyjäiset täyttävät Turun Messukeskuksen lauantaina 14.12. klo 11–16. Suomen suurimmat joulumyyjäiset järjestetään tänä vuonna jo 29. kerran. Tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen tuhansia asiakkaita ja satoja myyjiä.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämistä suurmyyjäisistä on mahdollista hankkia kaikki yksilölliset lahjatavarat pukinkonttiin. Messukeskuksen halliin pystytetään lähes 400 myyntipaikkaa. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy.

MYYNTIPAIKKOJEN VARAUS JA HINNAT

Varauksen voi tehdä numerosta 044 451 5632 (soitot tiistaisin ja keskiviikkoisin) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset@lssy.fi. Myyjäksi voi tulla yksityinen henkilö tai yritys. HUOM! Rivien päätypaikat on myyty! Päätypaikkoja ei toistaiseksi ole tarjolla. Muita paikkoja on vielä vapaana!

  • Rivipaikka: 0,75 x 1,50 m (½-pöytä, yksi numeroitu myyntipaikka) 55 €
  • Rivin päätypaikka: 0,75 x 1,50 m (½-pöytä, yksi numeroitu myyntipaikka) 60 €
  • Rivipaikka: 0,75 x 3,00 m (koko pöytä, kaksi numeroitua myyntipaikkaa) 85 €
  • Rivin päätypaikka: 0,75 x 3,00 m (koko pöytä, kaksi numeroitua myyntipaikkaa) 90 €
  • Seinänvieruspaikat myydään metreittäin 40 €/metri (minimi 2 metriä)

Pöytiä voi ottaa useamman peräkkäin. Seinänvieruspaikkaan ei sisälly pöytää, vaan myyjä tuo oman pöydän tai myyntitelineen.

Laskut lähetään sähköpostitse lokakuun aikana.

PAIKKAKARTTA

Tutustu tästä myyjäisten paikkakarttaan. Huomaathan, että paikkanumerot ovat muuttuneet, joten vanhat numerot eivät pidä enää paikkaansa.

OHJEISTUKSET MYYJILLE

Myyjille suunnattuun ohjeistukseemme on koottu tärkeää tietoa Suomen suurimmista joulumyyjäisistä. Kauppiaan ABC -oppaassa on paljon hyödyllisiä ohjeita toreilla, markkinoilla ja messuilla työskenteleville kauppiaille. Tutustu elintarvikemyynnistä kertovaan ohjeistukseen tästä.

LIIKENNÖINTI

Linja 100 liikennöi Turun keskustasta Turun Messukeskukseen. Linjan lähtöpysäkki keskustassa on Linnankadulla oleva T87. Katso bussiaikataulu tästä. Linjalla kelpaavat kaikki Fölin matkakortit ja liput. Kertalipun voi ostaa kuljettajalta käteisellä tai Fölin mobiilisovelluksesta (3 €/aikuiset, 1,50€/lapset). Katso linjan reitti Fölin verkkosivulta.

LIPUT JA AUKIOLOAJAT

  • messut ovat avoinna klo 11–16
  • vapaa sisäänpääsy
  • pysäköintimaksu 6 euroa
  • vaatesäilytys 2,5 euroa

MUUTA

Otathan huomioon, että Turun Messukeskuksessa ei ole pankkiautomaattia. Käteistä kannattaa kuitenkin varata etukäteen mukaan, sillä kaikilla myyjillä ei valitettavasti ole korttimaksumahdollisuutta.

LISÄTIEDOT