Tukea arkeen ja elämään syöpähoitojen jälkeen

Mitä syöpähoitojen jälkeen? Askarruttaako paluu arkeen? Minkälaisissa asioissa toivoisit tukea Lounais-Suomen Syöpäyhdistykseltä? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan maksuttomaan ja kaikille avoimeen tilaisuuteen Meri-Karinan hyvinvointikeskukseen torstaina 14.11. klo 15.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ja Läntinen syöpäkeskus järjestävät Tukea arkeen ja elämään syöpähoitojen jälkeen -tilaisuuden, joka on suunnattu syöpäkuntoutujille ja heidän läheisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen 7.11. mennessä sähköpostitse kurssi@lssy.fi tai puhelimitse 02 2657 610.

Klo 15.00

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen toimitusjohtaja Ville Viitanen avaa tilaisuuden

Klo 15.2016.20

• onkologi Outi Hirvonen
  • fysioterapeutti, lymfaterapeutti Marianne Himberg
  • rintasyöpäsairaanhoitaja Christina Berger

Kahvitarjoilu

Klo 16.4019.00

• Kuntoutus: vastaava hoitaja Teija Kemppainen ja erikoissairaanhoitaja Tiina Hvitfelt
  • Neuvontapalvelut: neuvontahoitaja Eija Säteri ja Annamari Rivero
  • Syövän ennaltaehkäisy: projektipäällikkö Minna Salakari ja sairaanhoitaja (YAMK) Jenni Vaskelainen
  • Vertaistuki: syöpäsairaanhoitaja Pirkko-Liisa Peltonen-Santala ja vertaistukihenkilöitä

Meri-Karinan hyvinvointikeskus sijaitsee Turun Hirvensalossa, osoitteessa Seiskarinkatu 35.