Siirry suoraan sisältöön

Matkari

Matkari on jo usean vuosikymmenen ajan vienyt Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäseniä ja muita matkustajia moniin mielenkiintoisiin kotimaan ja ulkomaan matkakohteisiin. Toiminta jatkuu edelleen Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen matkakerhona. Lähde virkistävälle matkalle!

Lähdetpä lähelle tai kauas, voit luottaa siihen, että matkasi on huolellisesti suunniteltu ja sinusta pidetään hyvää huolta kotiportilta maailmalle ja takaisin. Palveluksessasi on asioista huolehtiva matkanjohtaja ja joukko asiantuntevia paikallisoppaita.

Monet Matkarin asiakkaista lähtevät mukaan uudelleen joka vuosi, ja uudet matkailijat ovat aina lämpimästi tervetulleita! Lähde viihtymään ja kokemaan upeita matkaelämyksiä! Lähtöpaikkana on Turun linja-autoasema, tilausajolaituri 10.

Tulevat matkat 2023

Tutustu matkaesitteeseen (pdf)

Kotimaan päivämatkat

Tutustu matkaohjelmaan: Joulutunnelmaa Fiskarsin ruukissa 25.11.

Kotimaan yöpymismatkat ja ulkomaanmatkat

Tutustu matkaohjelmaan: Välimeren risteily 7.–14.10. Täynnä!
Tutustu matkaohjelmaan: Haikon kartanon joulu 24.–26.12.

Lisätiedot ja varaukset

  • Palvelemme puhelimitse numerossa 044 451 5565 ja sähköpostitse osoitteella matkari@lssy.fi maanantaista torstaihin klo 9.00–16.00.
  • Asiakastoimisto (Seiskarinkatu 35, 20900 Turku) on avoinna maanantaista torstaihin klo 9.00–16.00. Perjantaisin toimisto on suljettu.
  • Itäisen Pitkäkadun jäsentoimisto on suljettu. Asioithan tarvittaessa Meri-Karinan toimipisteessä.

Voit ilmoittautua matkalle myös täyttämällä sähköisen lomakkeen.

 Täytä lomake

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja peruutuksiin esimerkiksi matkustusmääräysten ja -suositusten vuoksi.

Muuta

Päivämatkoilla noudatetaan Matkarin erityisehtoja. Yöpymismatkoilla vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkapojat Oy. Näillä matkoilla noudetetaan yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehtoja.

Ulkomaanmatkalle tarvitaan mukaan voimassa oleva ulkomaanpassi tai virallinen EU-henkilökortti. Kehotamme hankkimaan kaikille matkoille kattavan peruutusturvan sisältävän matka- ja matkatavaravakuutuksen sekä tarkistamaan perusrokotusten voimassaolon. Suosittelemme myös maksuttoman eurooppalaisen sairaanhoitokortin hankkimista Kelasta. Sairaustapauksissa kortilla saa kohteessa kunnallista hoitoa myös pitkäaikaissairauden yhteydessä.

Matkarin erityisehdot (pdf)
Matkapoikien matkapakettiehdot (pdf)

Tietosuojaselosteet

Asiakas- ja jäsenrekisteri
Prospektit ja potentiaaliset asiakkaat
Verkkovierailurekisteri

Kuvassa on bussi.