Matkari

Matkatoimisto Matkari on yli kolmenkymmenen vuoden ajan vienyt Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäseniä ja muita matkustajia moniin mielenkiintoisiin kotimaan ja ulkomaan matkakohteisiin. Lähde virkistävälle matkalle!

Lähdetpä lähelle tai kauas, Matkarin matkalla voit luottaa siihen, että matkasi on huolellisesti suunniteltu ja sinusta pidetään hyvää huolta kotiportilta maailmalle ja takaisin. Palveluksessasi on asioista huolehtiva kielitaitoinen matkanjohtaja ja joukko asiantuntevia paikallisoppaita. Monet Matkarin asiakkaista lähtevät mukaan uudelleen joka vuosi, ja uudet matkailijat ovat aina lämpimästi tervetulleita!

Tältä sivulta näet matkatarjontamme, josta löytyy toivottavasti juuri Sinua kiinnostava paketti. Voimme räätälöidä myös mahdollisen oman ryhmäsi toiveiden mukaisen matkaohjelman. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja annamme lisätietoja. Olet tervetullut myös käymään toimistossamme Itäisellä Pitkäkadulla.

Matkari Oy:n matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkari Oy, ellei toisin ole mainittu. Matkari Oy on rekisteröitynyt Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuusrekisteriin ja asettanut sille järjestämistään matkoista matkapalveluyhdistelmien tarjoajista annetun lain edellyttämän vakuuden.

Matkoilla noudatetaan matkapakettiehtoja ja Matkarin lisä- ja erityisehtoja. Tutustu lisäksi vakiotietolomakkeeseen.

Lähde viihtymään ja kokemaan upeita matkaelämyksiä mukavassa seurassa!

Lähtöpaikkana on Turun linja-autoasema, tilausajolaituri 10

Matkaohjelmat vuonna 2019

(Klikkaa matkaohjelmaan matkan päivämäärästä)

Kotimaan matkat

23.–29.9.2019 Ruskamatka Kolin ja Kuusamon maisemiin
26.10.2019 Taidematka Helsinkiin: Amos Rex ja Tarvaspää
16.11.2019 ”Notre Damen kellonsoittaja” Tampereen Teatterissa
30.11.2019 Joulutunnelmaa Fiskarsin Ruukissa
23.–26.12.2019 Joulumatka Kuopion Rauhanlahteen
31.12.2019 ”La Bohéme” Kansallisoopperassa

Vuoden 2020 ulkomaanmatkat

(Klikkaa matkaohjelmaan matkan päivämäärästä)

11.–15.5.2020 Islanti saagojen saari
24.–29.6.2020 Oopperaristeily Saksaan

Lisää ulkomaanmatkoja on tulossa, ja ne julkaistaan myöhemmin!

Huom! Jäsentiedote-lehti on postitetaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenille helmikuun puolivälissä.

Lisätiedot ja varaukset

Matkatoimisto Matkari Oy