Siirry suoraan sisältöön

Rivitalohuoneisto ja kerrostalohuoneisto etsivät vuokralaisia

(10.2.2017)

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksen läheisyydessä sijaitsevasssa Meri-Villa kakkosessa on vapaana rivitalohuoneisto, joka on kooltaan 40 neliötä (1h+t). Vuokra on 475 e/kk. Siihen sisältyy lämmitys-, sähkö- ja vesimaksut sekä lankapuhelimen perusmaksu.

Rivitalo on rakennettu 1994. Asunto on tavallinen vuokra-asunto, johon asukas voi ostaa Meri-Karinasta muun muassa ruokapalvelun erillisen hinnaston mukaan. Asukkaaan kotisairaanhoidosta sekä kotipalvelusta vastaa Turun kaupunki.

Meri-Karinan yhteydessä sijaitsevassa Karinaranta kakkosessa on puolestaan vapaana kerrostalohuoneisto, joka on kooltaan 39,5 neliötä (tupakeittiö + alkovi). Vuokra on 612,25 euroa kuukaudessa, ja siihen sisältyy lämmitys- ja sähkömaksut sekä puhelimen ja laajakaistan perusmaksu. Vesimaksu 15 e/kk. Asunnossa on lasitettu parveke, josta on upeat näkymät merelle.

Vuonna 2012 valmistunut talo on rakennettu Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) tuella, joten asukasvalinta perustuu aravarajoituslain, vuokra-asunto- ja asumisoikeustalolainojen korkotuesta annetun lain sekä asukkaiden valinnasta arava- ja korkotukivuokra-asuntoihin annetun valtioneuvoston asetuksen säännöksiin.

Huomioithan, että vuokrien tarkistus suoritetaan 1.4.2017. Jos kiinnostuit jommastakummasta asunnosta, ota yhteyttä asuntosihteeeri Camilla Carpelaniin ja sovi näyttö hänen kanssaan. Camilla Carpelanasuntosihteeri, camilla.carpelan@lssy.fi tai 050 591 4974.