Kurssit syöpää sairastaville

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää monenlaisia kursseja syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Kurssit antavat vertaistukea, tietoa syövästä sekä tukea työssä ja arjessa jaksamiseen.

Virkistyslomat ja hyvinvointitapahtumat

Meri-Karinassa järjestetään energiaa antavia virkistyslomia sekä hyvinvointitapahtumia, joita ovat Äijäpäivä sekä Wellness Weekend for Ladies -tapahtuma. Lisäksi Meri-Karinassa pidetään viikoittain Hyvän olon tunteja.

Hakemus virkistyslomalle ja hyvinvointitapahtumaan

Voit hakea verkkolomakkeella Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämille omarahoitteisille virkistyslomille sekä hyvinvointitapahtumiin, joita ovat Äijäpäivät sekä Wellness Weekend for Ladies -tapahtumat.

Hyvän olon tunnit

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksen hyvän olon tunnit tarjoavat kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutusta, virkistystä sekä liikunnan iloa.