Sopeutumisvalmennuskurssit

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää monenlaisia kursseja syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Kurssit antavat vertaistukea, tietoa syövästä sekä tukea työssä ja arjessa jaksamiseen. Koronavirusepidemian vuoksi tauolla ollut kurssitoiminta käynnistyy 6. heinäkuuta.

Virkistyslomat ja hyvinvointitapahtumat

Meri-Karinassa järjestetään energiaa antavia virkistyslomia sekä hyvinvointitapahtumia, joita ovat Äijäpäivä sekä Wellness Weekend for Ladies -tapahtuma. Lisäksi Meri-Karinassa pidetään viikoittain Hyvän olon tunteja.

Hakemus virkistyslomalle/-tapahtumaan

Voit hakea verkkolomakkeella Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämille omarahoitteisille virkistyslomille sekä hyvinvointitapahtumiin, joita ovat Äijäpäivät sekä Wellness Weekend for Ladies -tapahtumat. Huomaathan, että sopeutumisvalmennuskursseille on omat lomakkeensa.

Hyvän olon tunnit

Meri-Karinan hyvinvointikeskuksen hyvän olon tunnit tarjoavat kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutusta, virkistystä sekä liikunnan iloa.

Terveyden edistäminen nuorten arjessa

Miltei puolet syövistä voitaisiin ehkäistä elintapoihin ja elinympäristöön vaikuttamalla. NIKO-projektissa toteutetaan terveyden edistämisen työtä yhdessä nuorten ja heidän lähiyhteisöjensä kanssa.