Siirry suoraan sisältöön

Apurahat

Lounaissuomalaiset Syöpäjärjestöt myöntää apurahoja tieteelliseen tutkimustyöhön sekä kansainväliseen opiskeluun.

Moikoisten Syöväntutkimussäätiö, Lounais-Suomen Saattohoitosäätiö ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistys myöntävät apurahoja Lounais-Suomen, Ahvenanmaan ja Lounais-Hämeen alueella tapahtuvaan syöpätautien, saattohoidon sekä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä tukemisen tieteelliseen tutkimukseen ja kansainväliseen opiskeluun.

Vuoden 2023 apurahahaku on päättynyt. Haettavana oli yksivuotisia tutkimusapurahoja, väitöskirja-apurahoja ja matka-apurahoja. Kyseisiä apurahoja jaetaan yhteensä 160 000 euroa. Haettavana oli myös kolmivuotinen, yhteensä 90 000 euron suuruinen tutkimusapuraha vuosiksi 2024–2026. Haettavana oli myös professori Seija Grénmanin rahaston 1 700 euron suuruinen apuraha käytettäväksi koulutustilaisuuden järjestämiseen Turun yliopistollisen keskussairaalan Naistenklinikalla gynekologisen syövän hoitoon osallistuville lääkäreille ja henkilökunnalle. Apurahoja jaetaan yhteensä 251 700 euroa. Apurahojen myöntämisessä etusijalla ovat väitöskirjojen tekijät ja nuoret väitelleet syöpätutkijat.

Kaikista myönnetyistä apurahoista ilmoitetaan asianomaisille joulukuun alkupuolella, ja ne jaetaan Lounaissuomalaisen Syöväntorjuntapäivän tilaisuudessa Turussa torstaina 7.12.2023.

Lisätiedot

Lounaissuomalaisten Syöpäjärjestöjen rahastojen asiamies Ville Viitanen: ville.viitanen@lssy.fi tai 0400 953 835

Tutustu Moikoisten syöväntutkimussäätiöön.
Tutustu Lounais-Suomen Saattohoitosäätiöön.
Lue vuonna 2022 myönnetyistä apurahoista.

Lomakkeet

Muut lomakkeet

Lataa lomake loppuselvitys ja -tilitys apurahan käytöstä (doc)
Lataa tutkimuslupa-anomus (doc)
Lataa lääketieteellistä ja muuta terveystieteellistä tutkimusta koskeva määräys (pdf)