Siirry suoraan sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.lounais-suomensyopayhdistys.fi-sivustoa. Seloste on laadittu 22.9.2020. Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Laissa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Siirry tutustumaan lakiin digitaalisten palvelujen tarjoamisesta

Saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Jäseneksi liittymiseen tarkoitettu lomake ei toimi oikein näppäimistöllä. Apurahat-sivulla oleva apurahan käyttöä koskeva loppuselvitystä  ja -tilityslomake sekä tutkumuslupa-anomus ovat puutteellisia niiden sisältämien taulukoiden vuoksi. Lomakkeita korjataan parhaillaan, ja ne pyritään saamaan korjattua mahdollisimman pian.

Palvelussa on ennen 23.9.2018 julkaistuja PDF-dokumentteja, jotka eivät ole kaikilta osin saavutettavia. Näitä, ennen 23.9.2018 julkaistuja PDF-dokumentteja ei lain mukaan tarvitse tehdä takautuvasti saavutettaviksi.

Sivuston käyttäjä voi pyytää sisältöä itselleen saavutettavassa muodossa sähköpostitse osoitteesta viestinta@lssy.fi.

Palaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Voit ilmoittaa siitä meille ja antaa saavutettavuuteen liittyvää palautetta sähköpostiosoitteeseen viestinta@lssy.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuus(at)avi.fi
vaihde 0295 016 000

Siirry saavutettavuusasetuksista kertovalle sivustolle