Siirry suoraan sisältöön

Suurmyyjäiset virittävät aitoon joulutunnelmaan

(15.11.2017, päivitetty 8.12.2017)

Turun Messukeskus täyttyy markkinaväestä lauantaina 9.12. klo 11–16, kun Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää Suomen suurimmat joulumyyjäiset jo 27. kertaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Myyjäisistä hankit kaikki joulun tunnelmallisimmat, lämpimimmät ja maukkaimmat lahjat. Loskat ja lätäköt eivät haittaa, sillä lahjahankinnat voi tehdä mukavasti sisätiloissa, Messukeskuksen C-hallissa. Myynnissä on runsaasti uniikkeja tuotteita niin joulupöytään, joulusaunaan kuin vaikkapa kuistia koristamaan – tule jututtamaan paikallisia myyjiä ja tekemään löytöjä klo 11 alkaen!

Messukeskuksen ympärillä on runsaasti parkkitilaa. Pysäköintimaksu on 6 euroa. Oman auton sijasta paikalle pääsee kätevästi myyjäisbussilla nro 100, joka ajaa Kauppatorin ja Messukeskuksen välillä myyjäispäivänä klo 10.40 alkaen. Viimeisen kerran bussi kaartaa Messukeskukseen klo 15. Linjan lähtöpysäkki Kauppatorilla on Aurakadulla oleva T1.

 

Lisäinfoa:

Myyjä, myyntipaikkoja on vielä jäljellä

Toimi nopeasti ja varaa omasi jo tänään! Varauksia voi tehdä maanantaista torstaihin klo 9–15 soittamalla numeroon 044 055 1571 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kati.tilli@lssy.fi.

Messukeskuksen C-halliin pystytetään satoja myyntipaikkoja:

  • 0,75 x 1,50 m (= ½-pöytä, yksi numeroitu myyntipaikka), 55 €
  • 0,75 x 3,00 m (= koko pöytä, kaksi numeroitua myyntipaikkaa), 85 €
  • seinänvieruspaikat myydään metreittäin/paikka myyjän tuodessa omat telineensä (yms.)
  • Jos myytte elintarvikkeita, tulee niiden olla valmiiksi pakattuja ja merkit­tyjä tuotteen nimellä ja painolla. Syöpäyhdistys hakee elintarvikeluvan puolestanne.

Myyjät voivat saapua messukeskukseen asettamaan tuotteensa esille la 9.12. klo 8.30 alkaen. Tavarankuljetus esillepanon ja purkutyön aikana hallin kaikista ovista, muuna aikana vain pääovesta. Huomaathan, että myyntipaikkojen purkutyöt voi aloittaa aikaisintaan myyjäisten päättyessä klo 16, ja ne on tehtävä viimeistään klo 21 mennessä.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää myyjäisissä arpajaiset yksi­noikeudella. Tuotto ohjataan lapsisyöpäpotilaiden hyväksi. Toivoisimme tänäkin vuonna jokaisen myyjän lahjoittavan jonkin tuotteensa palkinnoksi arpajaisiimme. Kyseiset tuotteet tullaan noutamaan teiltä paikan päällä.

» Tykkää meistä somessa ja kutsu ystäviä ja jo olemassa olevia asiakkaita Facebook-eventiin!

 

Satojen myyjien ainutlaatuiset joulutuotteet tuovat taattua joulufiilistä.