Syöpäyhdistyksen neuvontapiste palvelee Tyksin T-sairaalassa

Tyksin neuvontapisteestä saat tietoa muun muassa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämästä kurssitoiminnasta ja vertaistuen saatavuudesta sekä terveydenhuollon ammattilaisen tukea.

Haluaisitko kysyä kuntoutuksesta? Tahtoisitko tietää nuorten aikuisten toiminnasta? Tule neuvontapisteelle tapaamaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen ammattilaisia ja vapaaehtoisia.

• Yhdistyksen eturauhassyöpäpotilaiden Etuset-ryhmän vapaaehtoiset ovat tavattavissa tiistaisin klo 9–12 (kesätauko 31.5.–6.9.)
  • Yhdistyksen sairaanhoitaja on tavattavissa keskiviikkoisin klo 9–12 (kesätauko 1.–31.7.)
  • Yhdistyksen perhetyön asiantuntija on tavattavissa torstaina 2.6., 16.6., 30.6., 4.8. ja 25.8. klo 12–14. Perhetyön asiantuntijalta saa tietoa erityisesti perheille suunnatuista palveluista sekä nuorten aikuisten toiminnasta.

Neuvontapiste sijaitsee T-sairaalan ensimmäisessä kerroksessa, syöpäpoliklinikan ja sädehoitopoliklinikan välisessä aulassa. Hoitopäiväkorvaushakemuksia voi jättää neuvontapisteellä olevaan postilaatikkoon.

Informationsdisk, Sydvästra Finlands Cancerförening

• ger tid för mötet och hälsovårdstjänst,
  • information om canceroförenings aktiviteter,
  • information om rehabilitering och peer support

Informationdisken ligger på första våningen i T-sjukhuset, i lobbyn mellan cancerkliniken och radioterapikliniken.

Information Desk, Cancer Society of South-West Finland

• provides time to discuss with a healthcare professional,
  • emotional support,
  • information on Cancer Society activities,
  • information on rehabilitation,
  • information on the availability of peer support

The information desk is located in T-Hospital, 1st floor, in the lobby between the cancer clinic and the radiotherapy clinic.