Siirry suoraan sisältöön

Liikuntapainotteinen parikurssi

Milloin?
20.–24.11.2023

Missä?
Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku.

Kenelle?
Sinulle, joka olet sairastanut syövän ja hoidot ovat päättyneet. Kaipaat tukea omien voimavarojesi vahvistamiseen ja arjessa jaksamiseen hoitojen jälkeen. Haluat edistää hyvinvointiasi ja kuntoutumistasi muun muassa liikunnan avulla. Fyysinen kuntosi on sellainen, että jaksat osallistua kurssin päivittäisiin liikunta-aktiviteetteihin. Voit osallistua kurssille yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa.

Mitä?
Kurssi tarjoaa sinulle kehon ja mielen hyvinvointia lisääviä rakennuspalikoita sekä mahdollistaa omien voimavarojesi vahvistamisen, tuen saamisen sekä liikunnan ilon löytämisen. Paneudumme terveellisen ravinnon ja liikunnan merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Työmenetelminä käytetään teoriatiedon ja erilaisten toiminnallisten harjoitteita yhteen nivoutuvaa työskentelyä. Käsittelemme lisäksi omaa henkistä jaksamista, liikumme yhdessä, keskustelemme ja jaamme tunteita sekä ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Kuntoutujille tehdään ALPHA-FIT-terveyskuntotesti kurssin alussa ja seurantatapaaminen skypen tai Teamsin välityksellä noin kuukauden kuluttua kurssin jälkeen.

Ohjaajat
Moniammatillinen työryhmä, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry.

Osallistujien määrä ja valinta
Kurssille valitaan 10+10 osallistujaa hakemuksen perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Hakuohjeet
Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakulomake. Paperinen hakulomake postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen Syöpäyhdistys / kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika päättyy 20.10.2023.

Täytä sähköinen hakemuslomake

Lataa hakemuslomake (pdf)

Lisätiedot
Meri-Karinan kurssitoimisto: kurssi@lssy.fi , 02 2657 610

Lue lisää kursseista