Siirry suoraan sisältöön

Perhekurssi levinnyttä rintasyöpää sairastaville

Milloin?
6.–10.6.2022

Missä?
Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku

Kenelle?Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa toinen vanhemmista sairastaa levinnyttä rintasyöpää ja perheessä on alaikäisiä lapsia.

Mitä?Kurssilla koko perhe saa tukea hyvinvointiin ja jaksamiseen, kun vakava sairaus on jatkuvasti läsnä. Lapsille ja vanhemmille on sekä yhteistä että omaa ohjelmaa. Tavoitteena on tuoda yhteen samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia perheitä ja näin vertaistuen, luentojen sekä yhteisen tekemisen avulla lisätä myös läheisten ymmärrystä sairastavan tilanteesta sekä saada kokemus siitä, että perhe ei ole yksin haastavassa tilanteessa. Tavoitteena on myös tarjota perheille tarpeellinen hengähdystauko arjesta ja mahdollisuus virkistäytymiseen turvallisessa ympäristössä.

OhjaajatKurssin ohjaajina toimivat sairaanhoitajat ja perhetyön asiantuntija. Kurssin ohjelmassa on mukana lisäksi muita asiantuntijoita ja lastenohjaajia.

Hakuohjeet

Hae kurssille täyttämällä sähköinen hakulomake. Voit hakea myös täyttämällä paperisen hakulomakkeen, joka postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika päättyy 6.5.2022.

Täytä sähköinen hakulomake

Lataa hakemuslomake (pdf)

Osallistujien määrä ja valinta
Kurssille valitaan 8–10 perhettä hakemuksen perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa
Meri-Karinan kurssitoimisto, kurssi@lssy.fi, 02 2657 610

Lue lisää kursseista