Salo

Salon paikallisosaston toimialue käsittää Salon ja Someron kaupungit. Paikallisosasto jakaa asiatietoa syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen sekä antaa tietoa terveyteen liittyvistä asioista kaikille kiinnostuneille.

Ajankohtaista

Vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi paikallisosaston toiminta on tauolla toistaiseksi. Tiedotamme toiminnan jatkumisesta tällä sivulla. Kauttamme on kuitenkin mahdollista saada tukihenkilö ja Salon-Karinan neuvonta-asema palvelee rintaproteesiasiakkaita.

Tukihenkilövälityksen yhteyshenkilönä toimii Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Pirkko-Liisa Santala. Ota yhteyttä sähköpostitse pirkko-liisa.santala@lssy.fi tai puhelimitse 02 2657 619 (ti–ke klo 10–15). Koronavirustilanteen vuoksi kasvokkaiset tapaamiset eivät ole mahdollisia, mutta tuen antaminen järjestyy puhelimitse.

Salo-Karinan neuvonta-asema palvelee kasvokkain ainoastaan proteesiasiakkaita (kasvokkaisia luomitarkastuksia ei tehdä koronavirustilanteen vuoksi). Etävastaanotot ovat käytettävissä. Varaa aika rintaproteesisovitukseen tai etävastaanotolle numerosta 02 2657 927 (ma–pe klo 9–11).

Lue lisää neuvonta-aseman palveluista

Palveluasema Salo-Karina

Helsingintie 52, Salo
puhelin 02 728 1670

Psyykkisen tuen palvelut

Esitteen ovat laatineet Turun AMK sairaanhoitajaopiskelijat Wananong Laine, Kalle Määttänen, Sari Suutari ja Niina Turunen osana opinnäytetyön kirjallista raporttia yhteistyössä toimeksiantajansa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen, Salon paikallisosaston kanssa. Esite on ladattavissa paikallisosaston omalta verkkosivulta.

Siirry paikallisosaston omalle verkkosivulle

• salo@lssy.fi
  • Katriina Mänty, puheenjohtaja, katriinamanty@hotmail.com, 050 053 8577
  • Siru Virpi, sihteeri, siru.virpi@gmail.com, 040 741 2736