Salo

Salon paikallisosaston toimialue käsittää Salon ja Someron kaupungit. Paikallisosasto jakaa asiatietoa syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen sekä antaa tietoa terveyteen liittyvistä asioista kaikille kiinnostuneille.

Palveluasema Salo-Karina

Helsingintie 52, Salo
puhelin 02 728 1670

Asema on avoinna perjantaisin klo 10–12. Muina aikoina voit jättää viestin, johon vastaamme mahdollisimman pian.

• Palveluasemalta saa tietoa paikallisosaston ja syöpäjärjestöjen toiminnasta, jäsenyydestä ja korvauksista sekä sopeutumisvalmennuskurssille hakeutumisesta. Voit varata henkilökohtaiseen keskusteluun yksityisen ajan. Myös läheiset voivat tulla toimistoon keskustelemaan mieltään askarruttavista asioista.
  • Vertaistukihenkilövälitys on tauolla heinäkuun ajan. Otathan tarvittaessa yhteyttä valtakunnalliseen neuvontapalveluun. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ja yhteystietosi Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen ajanvarauksen (p. 02 2657 927, avoinna arkisin klo 9–11) kautta sairaanhoitajallemme, joka ottaa sinuun yhteyttä. Katso täältä neuvontapalvelun yhteystiedot.
  • Vertaistukivälitys jatkuu elokuussa normaalisti. Tällöin tukihenkilövälityksen yhteyshenkilönä toimii Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Pirkko-Liisa Santala. Ota yhteyttä sähköpostitse pirkko-liisa.santala@lssy.fi tai puhelimitse 02 2657 619 (ti–ke klo 10–15). Koronavirustilanteen vuoksi kasvokkaiset tapaamiset eivät ole mahdollisia, mutta tuen antaminen järjestyy puhelimitse.
  • Neuvontahoitajan palvelut ovat tauolla heinäkuun ajan. Muina aikoina neuvontahoitaja on Salo-Karinassa keskiviikkoisin kaksi kertaa kuukaudessa, ja palvelee rintaproteesiasiakkaita. Kasvokkaisia luomitarkastuksia ei tehdä koronavirustilanteen vuoksi. Ajanvaraus neuvontahoitajalle rintaproteesisovitukseen tai etävastaanotolle, p. 02 2657 927 (ma–pe klo 9–11). Somerolla rintaproteesien välityksestä vastaa terveyskeskuksen sosiaaliohjaaja, p. 044 779 2610.

• salo@lssy.fi
  • www.sspo.fi
  • Katriina Mänty, puheenjohtaja, katriinamanty@hotmail.com, 050 053 8577
  • Siru Virpi, sihteeri, siru.virpi@gmail.com, 040 741 2736