Siirry suoraan sisältöön

Elinvoimaa liikunnasta -parikurssi

Lisätietoa tapahtumasta

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet sairastanut syövän ja hoitosi ovat päättyneet. Kaipaat tukea omien voimavarojesi vahvistamiseen ja arjessa jaksamiseen hoitojen jälkeen. Haluat edistää hyvinvointiasi ja kuntoutumistasi muun muassa liikunnan avulla. Fyysinen kuntosi on sellainen, että jaksat osallistua kurssin monipuolisiin päivittäisiin liikunta-aktiviteetteihin.

Kurssi tarjoaa sinulle kehon ja mielen hyvinvointia lisääviä rakennuspalikoita sekä mahdollistaa omien voimavarojesi vahvistamisen, tuen saamisen sekä liikunnan ilon löytämisen. Kurssilla paneudutaan liikunnan merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Lisäksi kurssilla käsitellään omaa henkistä jaksamista, liikutaan yhdessä sekä keskustellaan ja jaetaan tunteita ja ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Hakuaika kurssille päättyy 28.9.2024.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.