Siirry suoraan sisältöön

Elinvoimaa liikunnasta -parikurssi

Milloin?
28.10.–1.11.2024

Missä?
Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, 20900 Turku).

Kenelle?
Sinulle, joka olet sairastanut syövän ja hoitosi ovat päättyneet. Kaipaat tukea omien voimavarojesi vahvistamiseen ja arjessa jaksamiseen hoitojen jälkeen. Haluat edistää hyvinvointiasi ja kuntoutumistasi muun muassa liikunnan avulla. Fyysinen kuntosi on sellainen, että jaksat osallistua kurssin monipuolisiin päivittäisiin liikunta-aktiviteetteihin. Voit osallistua kurssille yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa.

Mitä?
Kurssi tarjoaa sinulle kehon ja mielen hyvinvointia lisääviä rakennuspalikoita sekä mahdollistaa omien voimavarojesi vahvistamisen, tuen saamisen sekä liikunnan ilon löytämisen. Kurssilla paneudutaan liikunnan merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Lisäksi kurssilla käsitellään omaa henkistä jaksamista, liikutaan yhdessä sekä keskustellaan ja jaetaan tunteita ja ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Ohjaajat
Moniammatillinen työryhmä, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry.

Hakuohjeet
Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakemuslomake. Paperinen hakemuslomake postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen syöpäyhdistys / kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika kurssille päättyy 28.9.2024.

Täytä sähköinen hakemuslomake
Lataa hakemuslomake (pdf)

Osallistujien määrä ja valinta
Kurssille valitaan 10+10 osallistujaa hakemuksen perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa
Meri-Karinan kurssitoimisto
kurssi@lssy.fi, 02 2657610

Siirry kursseista kertovalle pääsivulle