Herrankukkaro 3.6.2020

Herrankukkaro on Turun saaristossa, Rymättylässä, sijaitseva vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

Matkaohjelma

Lähtö Turun linja-autoasemalta klo 12.00. Ajetaan Rymättylän Röölään ja poiketaan Vanhassa myllymuseossa ja silliperinnemuseo Dikselissä. Jatketaan matkaa Herrankukkaroon, jossa tutustuminen kohteeseen ja herkullinen keittolounas. Vierailun jälkeen ajetaan Naantalin vanhaan kaupunkiin ja tehdään opastettu kävelykierros. Höyrylaiva S/S Ukkopekka lähtee Naantalista kohti Airistoa klo 16.00. Laivalla nautitaan pullakahvit. Turkuun saavutaan klo 17.45 (Linnankatu 40, Vaakahuoneen Paviljonki).

Matkan hinta:

• jäsenet 95 €