Palvelut

Tyksissä sijaitsevalta Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontapisteeltä saa tietoa perheille suunnatuista palveluista.

Neuvontapiste

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen perhetyön asiantuntija Pia Ilves on tavattavissa Turun yliopistollisessa keskussairaalassa sijaitsevalla Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontapisteellä torstaisin 21.10. alkaen klo 12–14 (poikkeuksena torstai 4.11., 11.11. ja 2.12.).

Ilvekseltä saa tietoa perheille suunnatuista palveluista sekä nuorten aikuisten toiminnasta. Neuvontapiste sijaitsee T-sairaalan ensimmäisessä kerroksessa, syöpäpoliklinikan ja sädehoitopoliklinikan välisessä aulassa.

Perhetyön asiantuntija ja lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaMM Pia Ilves
044 451 5655, pia.ilves@lssy.fi

Perhetyön asiantuntija voi myös tavata perheen lapsia tai nuoria. Ota yhteyttä!

Muuta

Miten tukea lasta, kun läheinen on kuollut? Opas läheisille sekä lasten ja nuorten parissa työskenteleville (pdf)
Surevan kohtaaminen – lapsen ja nuoren suru -verkkosivusto
Tutustu Käpy ry:n palveluihin