Siirry suoraan sisältöön

Fuck Cancer -kahvit verkossa

Lisätietoa tapahtumasta

Fuck Cancer -kahvit on tarkoitettu syövän sairastaneille ja syöpää sairastaville nuorille aikuisille (noin 18–40-vuotiaat) ja heidän läheisilleen. Kahveilla pääset tapaamaan muita saman kokeneita nuoria aikuisia sekä kuulemaan ja jakamaan kokemuksia. Kahvituksia vetävät yhdistyksen kaksi työntekijää ja vertaistukihenkilö. Keitä itsellesi kuppi kahvia tai teetä, avaa verkkoyhteys ja tule mukaan! Ei ennakkoilmoittautumista.

Loppuvuoden tapaamiset järjestetään Teams-ohjelman välityksellä. Osallistu 20.10. pidettävän tapaamiseen alla olevasta linkistä:

Osallistu 20.10. pidettävään tapaamiseen

Muut tapaamiset järjestetään 17.11. ja 15.12. klo 17.00–18.30. Osallistumislinkin kuhunkin tapaamiseen löydät kunkin tapaamisen tapahtumatiedoista. Linkki julkaistaan noin viikkoa ennen tapaamista.

Ohjeita liittymiseen

Liittyminen tietokoneella:
• Tapaamiseen kannattaa liittyä verkkoselaimen kautta. Tällöin voit itse kirjoittaa, millä nimellä tai nimimerkillä liityt tapaamiseen. Tapaamiseen ei kannata liittyä Teams-sovelluksella, koska muutoin sähköpostiosoite näkyy muille osallistujille.
• Jos liityt tapaamiseen jonkun toisen perheenjäsenen tietokoneella, varmista, että liityt tapaamiseen nimenomaan verkkoselaimella. Muutoin voit vahingossa liittyä esimerkiksi toisen henkilön Teams-tilillä.

Liittyminen kännykällä:
• Voit ladata oman puhelimesi sovelluskaupasta maksuttoman Teams-sovelluksen. Liity tapaamiseen vieraana, jolloin sinun ei tarvite rekisteröityä tai kirjautua. Kirjoita oma etunimi tai nimimerkkisi sille varattuun kenttään.

Lisätietoja

Pia Ilves, pia.ilves@lssy.fi, 044 451 5655
Annamari Rivero, annamari.rivero@lssy.fi, 044 055 1583

Fuck Cancer -kahvit ovat Fuck Cancer -brändin alaista, Sylva ry:n koordinoimaa valtakunnallista toimintaa syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten ja heidän läheistensä hyväksi.