Siirry suoraan sisältöön

Gynekologisen syövän sairastaneiden yksilökurssi PERUTTU!

Lisätietoa tapahtumasta

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi kurssi on peruutettu!

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat sairastaneet tai sairastavat gynekologista syöpää. Kurssi on yksilökurssi, ja se on Veikkauksen tukema. Hae maksuttomalle kurssille tästä! Haku päättyy 28.2.2020.

Kurssi tarjoaa tietoa gynekologisesta syövästä, sen hoidoista ja seurannasta sekä mahdollistaa omien voimavarojen vahvistamisen, tuen saamisen sekä liikunnan ilon löytämisen. Kurssilla paneudutaan terveellisen ravinnon ja liikunnan merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta ja käsitellään sairauden mukanaan tuomia muutoksia ja omaa henkistä jaksamista. Lisäksi kurssilla liikutaan yhdessä, keskustellaan ja jaetaan tunteita sekä ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää monenlaisia maksuttomia kursseja syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen. Tavoitteena on, että jokainen syöpää sairastava saisi omaan elämäntilanteeseensa ja tarpeeseensa sopivaa kuntoutusta sekä helpotusta sairauden aiheuttamaan muutostilanteeseen. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia, ja niitä ohjaavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Kurssit on tarkoitettu joko tiettyä syöpää sairastaville tai kaikille syöpäpotilaille sairaudesta riippumatta. Osaan kursseista voi osallistua yhdessä puolison tai kumppanin tai koko perheen kanssa.

Kurssit järjestetään Turun Hirvensalossa sijaitsevassa Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa. Suurin osa kursseista järjestetään pääsääntöisesti viiden vuorokauden mittaisina jaksoina. Yön yli kestävillä kursseilla kuntoutujat sekä kurssille mahdollisesti osallistuva puoliso tai kumppani tai perhe yöpyvät Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa. Yöpymiseen sisältyy täysiylläpito.

Lapsille ja nuorille järjestetään myös tunnetaitoryhmiä, jotka kokoontuvat Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa.

Kursseille ja tunnetaitoryhmiin haetaan tietyillä hakulomakkeilla tiettyjen hakuaikojen puitteissa. Oletko kiinnostunut tästä kurssista tai haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssille? Tutustu tästä koko kurssivalikoimaan sekä hakuohjeisiin ja hae rohkeasti mukaan!