Siirry suoraan sisältöön

Hyvän olon tunti: joogavenyttely + äänimaljarentoutus

Lisätietoa tapahtumasta

Meri-Karinassa järjestetään hyvän olon tunteihin kuuluvia joogavenyttelyitä, joihin sisältyää myös äänimaljarentoutus. Syyskauden tunnit alkavat keskiviikkona 4.9. ja kestävät keskiviikkoon 11.12. saakka. Joogavenyttely ja äänimaljarentoutus pidetään keskiviikkoisin klo 19.00–20.00. Ohjaajana on Teija Kemppainen. Tunti sisältää rauhallisia kehoa ja mieltä hoitavia venytyksiä ja hengitysharjoituksia ja tunnin lopuksi äänimaljat johdattelevat kehon ja mielen syvärentoutukseen. Tunti poistaa jännitystä sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Puethan päälle lämpimät, joustavat vaatteet sekä villasukat.

Ilmoittautuminen

Ilmoitaudu tunneille perjantaihin 23.8. mennessä: ilmoittautumiset@lssy.fi. Ryhmäkoko on enintään 30 henkilöä, osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kausimaksu

(sisältää 15 kertaa)

Kertamaksu

(ei vaadi ennakkoilmoittautumista)

  • 10 euroa/kerta

Meri-Karinassa järjestetään myös muita hyvän olon tunteja, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutusta ja virkistystä sekä liikunnan iloa. Lajeina ovat nia, lavis-lavatanssijumppa sekä mindful body. Lue lisää tunneista ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot