Siirry suoraan sisältöön

Mindfulness-ryhmä

Lisätietoa tapahtumasta

Haluatko löytää elämääsi keinoja, joilla rauhoittaa oloasi? Käytkö ylikierroksilla tai onko pysähtyminen sinulle vaikeaa? Etsitkö helpotusta stressiin, matalaan mielialaan tai pitkäaikaisiin kiputiloihin?

Arki voi tuntua usein stressaavalta ja elämäntahti kiireiseltä. Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo voi auttaa löytämään tasapainoa vaikeidenkin elämäntilanteiden keskellä. Mindfulness-kurssilla vahvistetaan kehon ja mielen yhteistoimintaa sekä tietoista hyväksyvää läsnäoloa erilaisten harjoitteiden avulla.

Mindfulness-ryhmässä:

  • tutustutaan omaan mieleen ja harjoitellaan huomion palauttamista takaisin tähän hetkeen, mikä voi parantaa keskittymiskykyä, kykyä huomata olennainen kiireen keskellä, voimistaa luovuutta, lisätä palautumista, jaksamista ja hyvinvointia.
  • tutustutaan tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoitteisiin ja käydään yhdessä läpi harjoitteita sekä keskustellaan niiden aikana heränneistä kokemuksista.
  • olennainen osa kurssia on kotona tehtävä säännöllinen harjoittelu, joka vie aikaa päivässä noin 45 minuuttia.
  • ryhmässä ei käydä läpi osallistujien elämänhistoriaa.

Ryhmä kokoontuu Meri-Karinn hyvinvointikeskuksessa tiistaisin 31.10.–19.12. klo 17–19. Kokoontumisia on yhteensä kahdeksan. Ryhmää ohjaa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen psykologi Markus Kirjonen.

Hinta on 80 euroa, Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenet 40 euroa. Ilmoittautuminen päättyy 22.10. Ryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kahdeksan osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä.