Siirry suoraan sisältöön

Saattohoidon vapaaehtoistoiminnan infotilaisuus ja haku koulutukseen

Lisätietoa tapahtumasta

Saattohoidon vapaaehtoinen on kiireetön rinnalla kulkija elämän loppuvaihetta elävälle ihmiselle ja hänen läheisilleen. Vapaaehtoinen ei korvaa terveydenhuollon ammattilaista, vaan hän on omalla ainutlaatuisella tavallaan mukana tukemassa kuolevan ihmisen hyvää elämänlaatua. Saattohoidon vapaaehtoiset toimivat muun muassa palliatiivista ja saattohoitoa toteuttavilla osastoilla ja vanhuskeskuksissa.

Kiinnostaako sinua ihmisten auttaminen? Koetko, että sinulla olisi sopiva elämäntilanne ja jotakin annettavaa, aikaa ja halua olla auttamassa elämän loppuvaihetta eläviä ihmisiä ja heidän läheisiään? Tule tutustumaan toimintaan ja tapaamaan vapaaehtoisia. Samassa tilaisuudessa voit jättää myös hakemuksesi 20 tuntia ja 4 tapaamiskertaa käsittävään saattohoidon vapaaehtoisten koulutukseen, joka järjestetään huhti-toukokuun aikana. Hakijat haastatellaan, ja koulutukseen valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tilaisuuden ja koulutuksen järjestää valtakunnallinen saattohoidon kehittämishanke SAAVA kumppaneinaan Turun kaupunki, Turun ja Kaarinan seurakunnat, Tyks Palliatiivinen keskus ja Lounais-Suomen Saattohoitosäätiö.

Lisätietoa ja hakemuksen saattohoidon vapaaehtoiskoulutukseen voit pyytää SAAVA-hankkeen Turun aluekoordinaattorilta: Nina Sarell, 044 491 5416 / nina.sarell(at)sphy.fi.