Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: FC Inter-KuPS

Lisätietoa tapahtumasta

FC Inter kutsuu Sykerön perheet nauttimaan Suomen parhaasta jalkapallosta ja upeasta ottelutunnelmasta Kupittaan Veritas-stadionille! Joukkuetta vastaan pelaa Kuopion palloseura KuPS.

Sykerön käytössä on oma aitio, joka on varattu infektioriskissä oleville. Aitioon kuljetaan ennen muuta yleisöä, joten aitioon menevät perheet tapaavat stadionilla klo 12.45. Aitio on sisätila, mutta se on rajattu ainoastaan sykeröläisille. Sykerön perheiden käytössä on myös oma vessa. Aitioon toimitetaan perheille pieniä virvokkeita ja naposteltavaa.

Perheiden, joiden ei tarvitse murehtia infektioeristyksestä, on mahdollista päästä seuraamaan ottelua katsomoon. Jos olette menossa katsomoon, saavuttehan paikalle klo 13.30. Ottelun seuraaminen on maksutonta sekä katsomossa että aitiossa.

Sykerön lapset ja nuoret , niin syöpää sairastaneet kuin heidän sisaruksensakin, pääsevät saattamaan pelaajia kentälle ottelun alussa. Mikäli halukkaita on enemmän kuin saattajia tarvitaan, paikat arvotaan.

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen pia.ilves@lssy.fi tai numeroon 044 451 5655 viimeistään perjantaina 22.9. Ilmoitathan ilmoittautuessasi, kuinka moni perheestänne on tulossa otteluun, oletteko tulossa aitioon vai katsomoon ja löytyykö perheestänne saattaja pelaajalle.

Sykerö on paikalla stadionilla oman myyntipisteen kanssa.