Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: infektioriskitön nuorten päivä

Lisätietoa tapahtumasta

Sykerö-nuori, tervetuloa mukaan keilaamaan ja syömään kivassa porukassa!

Sykerön infektioriskitön nuorten päivä (13-vuotiaille ja sitä vanhemmille) alkaa keilauksella Bowlerissa (Yliopistonkatu 29c, Turku), josta Sykerölle on varattu yksityiskeilaus klo 10.45–11.45. Tapaamme Bowlerin edessä klo 10.35. Päivä jatkuu ruokailun merkeissä Pub Niskassa (Kristiinankatu 1, Turku), josta Sykerölle on varattu oma kabinetti. Mukana päivässä on kaksi Sykerön nuortenohjaajaa.

Päivä soveltuu infektioriskissä oleville, mutta tarvittaessa tarkistathan osallistumisen lääkäriltä. Infektioriskin ohittaneet muistavat tulla mukaan vain täysin terveenä.

Ilmoittaudu osoitteeseen sykero@lssy.fi viimeistään 26.1. Ilmoittautuessasi kerro kuka osallistuu sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Osallistujia tarvitaan vähintään kolme, jotta tapahtuma järjestetään.

Jotta tavoittaisimme nuoria entistä paremmin, olemme ottaneet nuorten (13-vuotiaat ja sitä vanhemmat) tiedottamiskanavaksi myös WhatsApp-uutiskirjeen. Uutiskirjeen vastaanottajiksi voivat liittyä nuori itse sekä hänen vanhempansa. Uutiskirjeen kautta tieto tulevista tapahtumista lähetään suoraan vastaanottajille. Mikäli sinä tai nuori haluatte liittyä uutiskirjeen saajaksi, ilmoita nimet ja puhelinnumerot lapsiperhekoordinaattori Pia Ilvekselle, pia.ilves@lssy.fi tai 044 451 5655.