Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: kiipeilykokeilukerta K2-kiipeilykeskuksessa

Lisätietoa tapahtumasta

Kiipeilykokeilut ovat herättäneet kiinnostusta, minkä vuoksi loppuvuodesta järjestetään vielä kaksi kiipeilykokeilukertaa! Ensimmäinen on perjantaina 1.12. klo 18.00–19.30 ja toinen lauantaina 9.12. klo 15.30–17.00.

Molemmilla kerroilla kiipeilykeskus on normaalisti auki yleisölle, mutta ajat on valittu siten, etteivät ne osu pahimpiin ruuhkahuippuihin. Tämän vuoksi kiipeilykeskuksen työntekijä ei voi olla pelkästään Sykerö-ryhmän mukana koko aikaa, vaan hän näyttää aluksi ensikertalaisille, miten kiipeily tapahtuu. Sykeröstä on kuitenkin paikalla henkilö, joka auttaa lapsia esimerkiksi varusteiden kanssa.

Mikäli myös perheen vanhemmat haluavat kokeilla kiipeilyä, tervetuloa mukaan! Molemmille kiipeilykerroille mahtuu korkeintaan kahdeksan lasta sekä kokekeilusta innostuneet vanhemmat.

K2-kiipeilykeskuksessa on

  • erillinen pieni tila boulder-kiipeilylle. Tilassa on kiipeilyseinä sekä patja. Kiipeilyä ilman varusteita pelkillä kiipeilykengillä.
  • 10+2 itsevarmentavaa laitetta, joista seitsemän on myös lapsille sopivia kiivettäviä. Köysikiipeilyä kiipeilyvaljaiden kanssa.
  • yläköysikiipeilymahdollisuus.

Kiipeilykokeilut on tarkoitettu ainoastaan infektioriskin ohittaneille ja katetrin tai portin poistossa olleille sekä sairastuneen lapsen sisaruksille ja myös vanhemmille.

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen sykero@lssy.fi. Ilmoittauduttehan vain toiseen kiipeilykertaan. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä selkeästi kumpaan kokeilukertaan olette tulossa. Kerro ilmoittautumisviestissä myös seuraavat asiat:

  • kiipeilevien henkilöiden nimet ja iät
  • onko kokeilijoilla aikaisempaa kiipeilykokemusta

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä siten, että ensikertalaiset ovat etusijalla.