Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: ostoksille kauppakeskus Skanssiin

Lisätietoa tapahtumasta

Tervetuloa ostoksille Turkuun kauppakeskus Skanssiin! Kauppakeskuksen kaupoista seuraavat liikkeet ovat avoinna sykeröläisille: K-Citymarket, Lindex, Polarn O. Pyret, Silmäasema, Suomalainen kirjakauppa, Intersport, Skanssin Apteekki, Salon West Hair, Espresso House, Jungle Juice Bar ja RAX. Ruokailu ravintoloissa ei ole sallittua, mutta niistä voi ostaa ruokaa mukaan. Toivomme perheiltä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tietoa ravintola- ja kampaamopalveluiden käytöstä.

Tapahtuma sopii infektioriskissä oleville, sillä kauppakeskuksen liikkeet ovat ostoshetken ajan avoinna vain Sykerölle. Varmistathan tarvittaessa luvan lääkäriltä. Myös infektioriskin ohittaneet perheet ovat tervetulleita. On tärkeää muistaa, että tapahtumaan osallistutaan vain terveinä, joten jäättehän pienissäkin flunssaoireissa kotiin.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 24.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen sykero@lssy.fi.

Ilmoita viestissä ketkä osallistuvat ja onko perheellänne halukkuutta käyttää ravintola- tai kampaamopalveluja (mainitsethan myös liikkeet, jossa haluatte käydä. Tämä ei kuitenkaan sido käyttämään palvelua).

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa muun muassa kokoontumispaikasta ja hygieniaohjeista ilmoittautumisajan jälkeen.