Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: seikkailu Muumimaailmaan

Lisätietoa tapahtumasta

Muumilaakso avaa jälleen ovensa sykeröläisille ja syöpyköille! Laakso aukeaa muille asiakkaille klo 10, joten siihen saakka infektioriskiläisten on turvallista seikkailla. Kokoonnumme klo 8.25 Muumimaailman alaportilla, jolta siirrymme yhtä aikaa sisälle. Retki on perheille ilmainen.

On tärkeää, että kaikki osallistuvat tapahtumaan täysin terveinä. Tapahtumassa on myös ehdottoman tärkeää noudattaa kahden metrin turvavälejä muiden perheiden ja Muumimaailman henkilökunnan välillä. Infektioriskissä olevat varmistavat osallistumisensa lääkäriltä.

Ilmoittaudu tapahtumaan lähettämällä viestiä osoitteeseen sykero@lssy.fi viimeistään tiistaina 20.7. Kerro ilmoittautuessasi, kuinka monta henkilöä perheestäsi osallistuu ja onko lapsellanne infektioriskiä. Kerro myös, kuulutko Sykeröön vai Syöpyköihin.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä. Varmistamme tapahtuman toteutumisen kaikille ilmoittautuneille elokuun ensimmäisellä viikolla. Pidämme auki myös mahdollisuuden tapahtuman rajaukseen niin, että tapahtuma toteutuu vain infektioriskissä oleville.