Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: sisarusten Majakkaseikkailu

Lisätietoa tapahtumasta

Turun yliopistollinen keskussairaala ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestävät päivän syöpää sairastavien lasten sisaruksille keskiviikkona 19.4. klo 11–15. Päivä on tarkoitettu lapsille, joiden sisarukset ovat hoidossa tai seurannassa lasten ja nuorten veri- ja syöpäsairauksien osastolla ja poliklinikalla.

Päivä järjestetään Turun yliopistollisessa keskussairaalassa, ja sen aikana vieraillaan paikoissa, jotka ovat sisaruksen hoidon kannalta merkittäviä, kuten esimerkiksi heräämössä, verikeskuksessa ja sädehoidossa. Päivä sisältää myös tunnetyöskentelyä ja lounaan. Päivän ohjaajina ovat TYKS:n sairaanhoitajat Mari Holmberg ja Johanna Viitanen sekä LSSY:n perhetyön asiantuntija Ruut Ketola.

Ohjelma soveltuu esikouluikäisille ja sitä vanhemmille.

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen sykero@lssy.fi viimeistään tiistaina 11.4. Kirjoita viestin aiheeksi sisaruspäivä ja ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

1. lapsen nimi / lasten nimet
2. lapsen ikä / lasten iät
3. milloin sisaruksen syöpä on diagnosoitu
4. mahdolliset lisätiedot, kuten allergiat ja erityisruokavaliot

Tarkemmat lisätiedot päivästä ilmoittautuneille perheille lähetetään 14.4. mennessä.

Lisätietoja: sykero@lssy.fi tai Mari Holmbergilta (mari.holmberg@varha.fi) tai Johanna Viitaselta (johanna.viitanen@varha.fi).

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö järjestää monipuolista toimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Lue lisää Sykerö-kerhosta täältä.