Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: toimintapäivä teemalla Sykerön kurpitsajuhla

Lisätietoa tapahtumasta

Hyvä sykeröläinen,

täten ilmoitamme, että Sinulle on varattu paikka Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa. Lukukausi alkaa 28. lokakuuta. Odotamme pöllöäsi viimeistään 22. lokakuuta.

Toisien sanoen,

tervetuloa Sykerön perheiden yhteiseen toimintapäivään, jonka aikana pääsette sukeltamaan velhomaailmaan osallistumalla Tylypahkan koulupäivään. Päivään sisältyy muun muassa taikuuden ja yrttitiedon oppitunnit sekä pientä välipala. Valitettavasti suuri sali ei ole avoinna lauantaisin, joten lounasta ei ole tarjolla.

Oppilaat voivat pukeutua koulupukuun, mutta se ei ole ensikertalaisille pakollista. Jos kotoa löytyy kaapu tai viitta tai muuta velhokouluun sopivaa rekvisiittaa, niihin on tietenkin suositeltava pukeutua. Viistokujalle ei ostoksille tarvitse lähteä, vaan kaikki tarvittava löytyy paikan päältä.

Päivään lapset osallistuvat yhdessä vanhemman kanssa, yli 13-vuotiaat nuoret voivat osallistua toimintapäivään itsenäisesti. Otamme ilmoittautumisia vastaan myös jästien suosimalla sähköpostilla pöllöpostin sijaan.

Ilmoittauduthan velhokouluun 22.10. mennessä lähettämällä viesti osoitteeseen sykero@lssy.fi. Kerro ilmoittautuessa osallistujien iät sekä mahdolliset allergiat.

Velhokouluun voi osallistua vain täysin terveenä ja infektio-oireettomana.