Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: virkistysleiri Meri-Karinassa

Lisätietoa tapahtumasta

Tervetuloa Sykerön virkistysleirille Meri-Karinaan 28.–30.7. Mukaan ovat tulleita myös Syöpykät ja Eppulit! Leiri alkaa perjantaina 28.7. klo 17.00 kokoontumisella yhteiselle päivälliselle Meri-Karinan ravintolaan. Meri-Karinaan voi saapua ja majoittautua klo 16.00 lähtien. Viikonloppu päättyy sunnuntaina 30.7. iltapäiväkahviin. Leiriviikonloppu täysihoidolla on osallistujille maksuton.

Lastenohjaajat järjestävät mukavaa ohjelmaa lapsille ja nuorille eri-ikäisten lasten kiinnostukset ja tarpeet huomioiden. Kaikille pyritään järjestämään mahdollisuus uintiin. Vanhemmille on luvassa sekä järjestettyä ohjelmaa että vapaata oleilua muiden seurassa tai hengähtämistä itsekseen. Myös aikaa yhteiselle keskustelulle ja vertaistuelliselle yhdessäololle järjestetään. Kaikki järjestetty ohjelma on vapaaehtoista. Käytännöistä ja mahdollisesti myös ohjelman sisällöstä tiedotetaan tarkemmin ennen leiriä.

Leiri sopii infektioriskissä oleville. Muistattehan, että leirille osallistutaan ainoastaan terveinä ja eristyksissä olevat muistavat varmistaa lääkäriltä, että osallistuminen on mahdollista.

Ilmoittautumiset osoitteeseen sykero@lssy.fi keskiviikkoon 13.7. mennessä. Vahvistusviestit mukaan pääsystä lähetetään viimeistään seuraavalla viikolla. Laita viestin otsikoksi ”virkistysleiri” ja lähetä ilmoittautumisesi leirille omassa viestissä – ei vastauksena muuhun viestiin tai samalla muita asioita ilmoittaaessasi. Kerro meille ilmoittautumisviestissä seuraavat tiedot:

  • ketkä perheestänne osallistuvat leirille
  • osallistuvien lasten iät
  • onko perheessänne infektioriskissä oleva lapsi tai nuori
  • mahdolliset erityisruokavaliot
  • erityistoiveet leiriin liittyen
  • jos voitte tarvittaessa yöpyä kotona
  • jos osallistutte leirille vain osa-aikaisesti
  • jos olette aikaisemmin osallistuneet leirille
  • mistä potilaskerhosta tulette (Sykerö, Syöpykät vai Eppulit)

Meri-Karinan tilat ovat käytössä koko viikonlopun ajan. Mikäli käy niin, että tulijoita on enemmän kuin tilaa, etusijalla´ovat ne perheet, joissa lapsi tai nuori on infektioeristyksessä sekä ne perheet, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet virkistysleirille. Mikäli vielä tämänkin jälkeen osallistujia on enemmän kuin tilaa, etusijan saavat Sykerön perheet. Sykerö pidättää itsellään oikeuden valita osallistujat.

Jos perheellänne on tarvittaessa mahdollista osallistua leirille kotona yöpyen, kerrothan tämän ilmoittautuessasi. Jos vanhemmat eivät pääse osallistumaan leirille, ovat isovanhemmat ovat tervetulleita mukaan vanhempien sijaan. Mikäli perheenne ei pääse osallistumaan, muistathan perua ilmoittautumisen viipymättä.