Siirry suoraan sisältöön

Sykerön tuolitapahtuma kauppakeskus Hansassa

Lisätietoa tapahtumasta

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö järjestää 15. helmikuuta vietettävän kansainvälisen lasten syövän päivän kunniaksi oman tuolitapahtuman kauppakeskus Hansan Thaliatorilla. Esillä on tuoleja, jotka kuvastavat viime vuoden aikana Turun yliopistollisen keskussairaalan hoitoalueella syöpään sairastuneita lapsia. Osalla tuoleista palaa kynttilä muistona syöpään menehtyneelle lapselle.

Lisäksi tapahtumassa jaetaan tietoa lasten syövistä ja elämästä syövän kanssa, kuullaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön, Sylva ry:n, Sykerön ja Team Rynkeby Turun edustajan haastattelut sekä nähdään Lahjan tyttöjen tanssiesityksiä. Thaliatorilla esiintyy myös lastenorkesteri Dinoseriffit kello 11, 12 ja 13. Dinoseriffien kanssa pääsee myös pyörittämään onnenpyörää ja Team Rynkeby Turun kanssa tutustumaan yhteen joukkueen pyöristä. Tapahtumassa mukana on myls Lions Club Luciat. Tapahtuman juontaa Sari Tamminen.

Myynnissä on Sykerön kannatustuotteita, joita ostamalla voi tukea kerhon toimintaa.

Vuosittain 15. helmikuuta vietettävän kansainvälisen lasten syövän päivän tarkoituksena on muistuttaa lasten syöpäsairauksista ja niiden hoidosta.

Lue lisää Sykerö-kerhosta.