Siirry suoraan sisältöön

Sylva ry:n vertaistukihenkilökoulutus Meri-Karinassa PERUTTU!

Lisätietoa tapahtumasta

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi koulutus on peruutettu!

Oletko kokenut oman tai läheisesi sairastumisen syöpään ja haluaisit auttaa muita saman kokeneita toimimalla tukihenkilönä niille, jotka tarvitsevat vertaistukea? Osallistu Sylva ry:n ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen vertaistukihenkilökoulutukseen! Koulutukseen ovat tervetulleita vertaistukitoiminnasta kiinnostuneet syövän sairastaneet nuoret aikuiset sekä sairastaneiden lasten ja nuorten vanhemmat sen jälkeen, kun hoitojen päättymisestä on kulunut vähintään 1–2 vuotta.

Tukihenkilökoulutus koostuu kahdesta koulutuspäivästä, jotka sisältävät luentoja, harjoituksia ja tehtäviä sekä alku- ja loppuhaastattelut. Koulutus on osallistujille maksuton, ja osallistumalla koulutukseen sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään. Koulutukseen mahtuu 15 osallistujaa. Mikäli koulutukseen on enemmän tulijoita kuin paikkoja on tarjolla, osallistujien valinta tapahtuu koulutukseen hakeutuneiden omien perustelujen pohjalta.

Ilmoittautumisaika koulutukseen päättyy 15.3. Ilmoittaudu tästä koulutukseen. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa Sylva ry:n vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Elisabet Hallikainen, elisabet.hallikainen@sylva.fi, p. 050 300 7367.