Siirry suoraan sisältöön

Virkistysloma Meri-Karinassa PERUTTU!

Lisätietoa tapahtumasta

Huom! Koronavirustilanteen vuoksi virkistysloma on peruutettu! Loma järjestetään 14.–18.12.2020! Hae mukaan!

Tule nauttimaan monipuolisesta ja virkistävästä lomasta! Lomaohjelma sisältää muun muassa ohjattua liikuntaa, luovaa toimintaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Lisäksi kuntosali ja allasosasto ovat käytettävissä.

HINTA

Majoittuminen yhden hengen huoneessa kustantaa 275 euroa ja kahden hengen huoneessa 235 euroa/henkilö. Hintaan sisältyy ohjelma, ruokailut ja majoitus.

HAKEMINEN

Jos käytät perinteistä lomaketta, tulosta, täytä ja palauta lomake Meri-Karinaan (Meri-Karinan hyvinvointikeskus / Kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku). Hakulomake on saatavilla myös Meri-Karinan kurssitoimistosta. Meri-Karinan ruoka- ja majoituspalveluita koskevat ehdot varausmuutoksiin ja varauksen peruutukseen.

MERI-KARINA

Turun Hirvensalossa sijaitseva Meri-Karinan hyvinvointikeskus tarjoaa täydelliset virkistäytymis- ja rentoutumismahdollisuudet. Hyvinvointikeskus sijaitsee luonnon keskellä, aivan meren äärellä. Meri-Karinassa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta rauhasta keskellä idyllisten pelto- ja metsämaisemien. Meri-Karinaan on helppo saapua sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Pihalla on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja. Lue lisää täältä.