Siirry suoraan sisältöön

Suolistosyöpää sairastavien parikurssi

Milloin?

17.21.5.2021

Missä?

Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku

Kenelle?

Sinulle, joka olet sairastanut tai sairastat suolistosyöpää. Kaipaat tukea omien voimavarojesi vahvistamiseen ja arjessa jaksamiseen. Haluat edistää hyvinvointiasi ja kuntoutumistasi muun muassa liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla.

Mitä?

Kurssi tarjoaa sinulle tietoa suolistosyövästä, sen hoidoista ja seurannasta. Kurssi antaa mahdollisuuden omien voimavarojesi vahvistamisen, psykososiaalisen tuen saamiseen sekä työkaluja oman ja puolison tilanteen jäsentämiseen ja käsittelyyn. Paneudumme terveellisen ravinnon ja liikunnan merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Käsittelemme lisäksi sairauden mukanaan tuomia muutoksia seksuaalielämässä ja harjoitelemme uusia rentoutusmenetelmiä. Liikumme yhdessä, keskustelemme ja jaamme tunteita sekä ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Ohjaaja

Moniammatillinen työryhmä: Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry.

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä paperinen hakulomake. Hakulomake postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika kurssille päättyy 16.4.2021.

Lataa hakulomake (pdf)

Osallistujien määrä ja valinta

Kurssille valitaan 10 kuntoutujaa ja heidän puolisonsa hakemuksien perusteella. Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa

Meri-Karinan kurssitoimisto, kurssi@lssy.fi, 02 2657610